Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Obohacovači obohatili Berlín

Třeba v té masové invazi do Evropských zemí?

Ne, není to invaze, drtivá většina uprchlíků zůstává ve okolních státech (Úřad nejvyššího komusaře pro uprchlíky OSN. Jestli je někým cíleně podporovaná, tak jedině Ruskem v Syrii.

To, že to aktuálně není ve zprávách, fanatizmus opravdu není omezený jen na muslimy.
Budhisti v Barmě
Ostatně i Breivik se hrdě hlásil ke křesťanství. V Kanadě hrdý křesťan zabil 6 lidí.

Estonsko, stát s počtem obyvatel jako má Praha, na hranici s Ruskem, s drtivě bílou většinou, jako u nás, hlasitě zdůrazňuje, že je třeba být solidární a že ten dohodnutý systém podporují.
V rozhovoru jedna z přeživších z Lidic (prošla lety koncentračních táborů) říká:

A co se týče uprchlíků, já bych jednu rodinu s dětmi klidně vzala. A nemuseli by to být jen křesťané. Já po lágru vím, že nezáleží na národnosti ani vyznání, ale na tom, jaký je to člověk, na charakteru.

Ona evidentně nevěři novodobým mesiášům, kteří současnou situaci využívají jako výtah k moci. Vytvořit v lidech strach (jakkoli neopodstatněný) a pak se pasovat do role ochránkce, který je před tím (neexistujícím) nebezpečím jediný může ochránit.

Největším nebezpečím pro nás není 1200 uprchlíků, ale lidé, kteří se denně modlí za to, aby konečně u nás vybuchla bomba nebo někdo někoho postřílel, protože pak by mohli konečně říkat:"Vidítě, my jsme vám to říkali". To je naprosto zvrhlé.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat