Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Obohacovači obohatili Berlín

A zas si mýli štátnu príslušnosť s národnosťou. Darmo.

Zacina mi to tu pripominat Kocurkovo.
Hore som ta upozorni, aby si rozlisoval narodnost a statnu prislusnost, kedze to davas evidentne dokopy a absurdne teraz obvinujes mna, ze si tieto pojmy zamienam?
Takze opakujem pre mna je prislusnik hocijake etnika zijuci na uzemi Ruska proste Rus.
Takisto ako je pre mna Slovak kazdy, kto ma slovensky pas a je mi jedno, co sa hlasi k Rusinom, Tatarom, k Madarom alebo k Vesmirnym ludom.
Takze ano, ukaz mi pas, ak tam mas zapisane, ze si Martan budes pre mna Martan, nevidim dovod, preco by som to mal spochybnovat a nechapem preco to spochybnujes ty.

Ty vole, veď presne to ty robíš, popieraš, že niekto je moslim a Arab, lebo žije v Británii.

Daj dokaz, kde to popieram. Naopak ja tvrdim, ze kazdy kto ma britsky pas je Brit, ty tvrdis, ze nie je, pretoze jeho predkovia pasli kozy a bla bla bla.
Este si sa pytal, ci ked dostanes japonsky pas stanes sa automaticky etnickym Japoncom. Nie, stanes sa automaticky Japoncom a to je to, co sem cely cas tahas....etnikum. Lenze ja netvrdim, ze Kanadan bol etnicky Kanadan, ze Abdul, s ktorym som tyzden pracoval v Londyne je etnicky Anglican, ale Anglican urcite je...ma totizto obcianstvo.
Btw s Abdulom som aspon pokecal, s Johnym (etnicky cockney) som moc nepokecal, lebo ani whatsyourname mu nebolo rozumiet a nezvaluj to na moju chabu anglictinu, aj moj svedsky sef sa kazdy chvilu pytal, ze sorry, ked nebol pripraveny na cockneyho otazku;o).

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat