Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kličkování mezi kanálama

Hoj,
proč někteří řidiči zběsile kličkujou mezi kanálama?
Jasně, když je někde kanál propadnutý, tak se mu vyhnu taky, proč trápit podvozek. Ale někteří, za kterými občas jezdím, se až přímo hystericky vyhýbají každému náznaku deklu na silnici - a to i když je v perfektní rovině a po přejetí autem ho vůbec nezaznamenáte.
Byla nějaká kauza že se propadaly dekly pod autama? Nebo že ve větší rychlosti hrozí "vycucnutí" deklu ven? Nic jsem nezaregistroval....

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jezdím 6 centimetrů od země (pneumatikou na půl prstu od lemu), vyhýbám se pro jistotu i náznakům ka…
Potkan007 14.06.2017 19:51
Potkan007
Čéče, buď ty, anebo já máme dneska divnej den. Na čem jezdíš těch 6 nebo 7,5 cm od země? Oni už povo…
IQ37 15.06.2017 13:35
IQ37
Vznášedla ještě ne, ale tohle je 6 centimetrů. :-) poslední
Potkan007 21.06.2017 12:04
Potkan007

Jezdím 6 centimetrů od země (pneumatikou na půl prstu od lemu), vyhýbám se pro jistotu i náznakům kanálů, na zpomalovacích prazích přibrzdím provoz, řeším vyjeté koleje. Pro osoby s potřebou do mě začít rýt, tohle je víkendovka z roku 1995, jak už název napovídá, jezdí jenom o víkendu a o svátcích za předpokladu pěkného počasí a slabého provozu. Auto na denní ježdění je 7,5 cm vysoko a tam toho už nemusím moc řešit. K myšlence příspěvku - hodně lidí, kteří se mnou jedou, přesto překvapí, co všechno projedu. Co jsem vypozoroval, tak značná část řidičů si myslí, že se sériovým autem projedou zhruba to, co reálně není problém ani pro mě.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru