Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem To uz je fakt sila, cela Francie pod kamerou, jednu jsem nasel i usebe doma, podivejte se jak ..

Ty blaho, ve francii je v prubehu 'LEGALNI' instalace spionu jménem "LINKY" do bytu za zady obcanu, firem, kancelari, nebo pracovist celkove !!

# Nejak jsem nevenoval kolujici informaci o instalaci spionu do bytu ale nedalo mi to a dnes rano, rikam podivam se co je na tom pravdy a "HOP", kurva šnek jednoho my tam pichli taky !!
• V Ceské Republice vam montuje hodiny kdo ? Nebo jaké pouzivaji nejvic, dejme tomu jako takovy [STANDART] ?

[569-linky-png]

A vo co tam de volé ?

# Francouzka elektricka spolecnost "ERDF" (Elektricka zasobovaci spolecnost) , zacala menit ELEKTRICKE HODINY za presnejsi hodiny, ktere maji umoznit pres svuj EL ucet videt svou spotrebu online, faktury etc blablabla, az sem, vlastne nic zvlastniho.
• Jenze tyto hodiny jméném "LINKY" toho umi trosicku vic, tak jako INTEGROVANA 'THERMO' KAMERA' se kterou jde videt i pres zed s FOV@Pozorovaci uhel nejakych 100°, nebo ma slavne 'LINKY' vyzarovat i skodlivé uvadi "vlny" !! Ktera maji mit skodlivy dopad na lidské zdarvi , dle mne tedy i na zvirata ?
* Jako milovnik domacich mazlicku me tato zprava opravdu znepokojuje.

• Jelikoz uz byly nejaké akce proti tomu, byla nabidnuta moznost, nebo je mozné si nechat poslat specialni stinici pasku na prelepeni tusim dvou mist na pocitadlu k znemozneni kamere snimat.
* Dejme tomu, ze by paska stacila, ale neni to uz trosku moc ? Rozumim ze zijeme v nasilé spolecnesti plné terorismu (at Amerického, Rukého ci Radikalniho Islamského nebo Politického) , lidi si vzdy nechali a nechavaji srat nahlavu, je demokracie, muzes si rikat co chces, ale nidko neni povinen te poslouchat, ale toto uz je opravdu trosku moc ?

• Docela by me zajimal vas nazor, na to, co VY by jste delaly nebo co BUDETE delat, az vam neco podobného nainstaluji k vam do bytu ? Nevic, mnozi z vas jsou rodicové, byly by jste opravdu lhostejni k skodlivému zareni na vase deti ?
Osobne se nad tim pousmivam a rikam "Ty blaho, to uz snad neni mozny taky ojeb !!", nevim no..

Vice na "LINKY V AKCI" :

[YouTube] : https://www.youtube.com/watch?v=u2YRoO0kZPE
* Pozor ve francoustine, kliknete v pravo dole pro 'Titulky' => 'Prelozit' = 'Cestina'/*Slovenstina pro kluky slovensky usaty ;-).

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A carove kody preskrtavas taky? Ty jsou taky hrozne nebezpecne. http://karolinaloskotova.blog.cz/111…
merlouska 11.03.2017 15:30
merlouska
Na az247.cz jsem narazil až dneska. Tak vidíš co děláš, když to tady nečtu soustavně! nový
IQ37 09.04.2017 14:45
IQ37
To uz je fakt sila, cela Francie pod kamerou, jednu jsem nasel i usebe doma, podivejte se jak .. Po… poslední
fleg 11.04.2017 08:53
fleg

To uz je fakt sila, cela Francie pod kamerou, jednu jsem nasel i usebe doma, podivejte se jak ..

Podme to uzavriet, je tam ta kamera, ci nie je?

# Nejak jsem nevenoval kolujici informaci o instalaci spionu do bytu ale nedalo mi to a dnes rano, rikam podivam se co je na tom pravdy a "HOP", kurva šnek jednoho my tam pichli taky !!

Tak vazne, stale si myslis, ze ho tam mas, ci uz ani nie?

Niekde na poradni si pisal, ze si vies uznat chybu, takze ma zaujima, ci si naozaj myslis, ze tam tu kameru mas alebo si naopak myslis, ze nie.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru