Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem To uz je fakt sila, cela Francie pod kamerou, jednu jsem nasel i usebe doma, podivejte se jak ..

Ty blaho, ve francii je v prubehu 'LEGALNI' instalace spionu jménem "LINKY" do bytu za zady obcanu, firem, kancelari, nebo pracovist celkove !!

# Nejak jsem nevenoval kolujici informaci o instalaci spionu do bytu ale nedalo mi to a dnes rano, rikam podivam se co je na tom pravdy a "HOP", kurva šnek jednoho my tam pichli taky !!
• V Ceské Republice vam montuje hodiny kdo ? Nebo jaké pouzivaji nejvic, dejme tomu jako takovy [STANDART] ?

[569-linky-png]

A vo co tam de volé ?

# Francouzka elektricka spolecnost "ERDF" (Elektricka zasobovaci spolecnost) , zacala menit ELEKTRICKE HODINY za presnejsi hodiny, ktere maji umoznit pres svuj EL ucet videt svou spotrebu online, faktury etc blablabla, az sem, vlastne nic zvlastniho.
• Jenze tyto hodiny jméném "LINKY" toho umi trosicku vic, tak jako INTEGROVANA 'THERMO' KAMERA' se kterou jde videt i pres zed s FOV@Pozorovaci uhel nejakych 100°, nebo ma slavne 'LINKY' vyzarovat i skodlivé uvadi "vlny" !! Ktera maji mit skodlivy dopad na lidské zdarvi , dle mne tedy i na zvirata ?
* Jako milovnik domacich mazlicku me tato zprava opravdu znepokojuje.

• Jelikoz uz byly nejaké akce proti tomu, byla nabidnuta moznost, nebo je mozné si nechat poslat specialni stinici pasku na prelepeni tusim dvou mist na pocitadlu k znemozneni kamere snimat.
* Dejme tomu, ze by paska stacila, ale neni to uz trosku moc ? Rozumim ze zijeme v nasilé spolecnesti plné terorismu (at Amerického, Rukého ci Radikalniho Islamského nebo Politického) , lidi si vzdy nechali a nechavaji srat nahlavu, je demokracie, muzes si rikat co chces, ale nidko neni povinen te poslouchat, ale toto uz je opravdu trosku moc ?

• Docela by me zajimal vas nazor, na to, co VY by jste delaly nebo co BUDETE delat, az vam neco podobného nainstaluji k vam do bytu ? Nevic, mnozi z vas jsou rodicové, byly by jste opravdu lhostejni k skodlivému zareni na vase deti ?
Osobne se nad tim pousmivam a rikam "Ty blaho, to uz snad neni mozny taky ojeb !!", nevim no..

Vice na "LINKY V AKCI" :

[YouTube] : https://www.youtube.com/watch?v=u2YRoO0kZPE
* Pozor ve francoustine, kliknete v pravo dole pro 'Titulky' => 'Prelozit' = 'Cestina'/*Slovenstina pro kluky slovensky usaty ;-).

Příspěvek do debaty

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat