Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem To uz je fakt sila, cela Francie pod kamerou, jednu jsem nasel i usebe doma, podivejte se jak ..

Koko cely tento thread je o tom, ze fr vlada sleduje ludi cez energeticke spolocnosti, konkretne cez nove elektromery. Na fr forach je okolo toho hysteria, spomina sa tam okrem kamery, thermo kamera, radiacia, moznost sledovat ake spotrebice mas zapnute a podobne kraviny.
Vsetko su to samozrejme fabulacie a ty tu trepes, ze sa k tomu uz vyjadroval aj fr prezident a neviem kto este.
Na neslovickarim, ty si jasne napisal toto:

Ostrejs jsem to bohuzel nevyfotill, kdyz na tu cocku posvitim baterkou tak jde poznat ze jde o foto cocku, takze kamera v tom je, napisu ti to jako diteti "I Pan prezident se k tomu vyjadroval, i spolecnost co se jmenuje CNIL, ktera jim naridila, ze pri aktivaci kamery to musi blikat, aktivace kamery = ze je tam kamera..

Takze Holand, ty a CNIl ste sa vyjadrovali ku kamere, ktora tam nie je. A teraz to bagatelizujes, ze ved o to ani nejde, ci tam je alebo nie je. Vlastne v tvojom odkaze je napisane, ze CNIL sa vyjadroval k telemetrii, cize ukladaniu udajov o spotrebe,nie k aktivacii kamery...jaaaj to je len detail, ze;o)?

# Ta LEDka je k tomu, aby te informovala ze je kamera v provozu, protoze to tak prikazal CNIL..
* Kamera tam je, dival jsem se na to, mam to doma.

Kamera tam nie je a CNIL nic neprikazal, ale to je detail, ze;o).

Co tak to cele uzavriet, ze si jednoducho skocil na fr hoax, ze tam ziadna kamera nie je a mozme sa bavit o tom, naco je dodavatelovi telemetria...z mojho pohladu je pre dodavatela velmi uzitocna

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat