Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem To uz je fakt sila, cela Francie pod kamerou, jednu jsem nasel i usebe doma, podivejte se jak ..

Nějaké sledování domácností bez upozornění uživatelů by asi neprošlo ani FBI nebo u vás DGSE či co tam máte.Z toho už by dávno byl velký skandál.Takže všemu nevěř.Nebo poskytni informaci nějakému bulvárnímu plátku,ti už to odhalí a ten skandál vytvoří.
Jak Ti už radili ostatní,zalep to žvýkačkou nebo páskou.Jestli Tě sledují,hned druhý den do bytu vpadne ozbrojené komando,aby to odlepili.:))
Pokud to máš přímo v bytě,není přeci zakázáno si na tu pikslu legálně pověsit obrázek nebo fotku oblíbené manželky,milenky,herečky,psa apod.Není určitě povinné se koukat v interiéru na hnusnou plastovou bednu.
A u nás máme elektroměry bez kamer,navíc ve skřínce na chodbě za plechovými dvířky,takže se to nevyplatí těmi kamerami osazovat,muselo by tam být i infra osvětlení a špionovalo by to jen občas pavouky v tom rozvaděči.Dobrou noc a hezky se učeš a ohol,kamery nespí ani v noci.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat