Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem To uz je fakt sila, cela Francie pod kamerou, jednu jsem nasel i usebe doma, podivejte se jak ..

Tak preco mas taky problem ukazat rozobraty merak, kde je jasne vidiet optiku kamery? Mozme sa potom bavit o tom, preco to tam dali, ci to posiela data on demand, alebo ci to foti/toci na lokalne ulozisko, takto sa mozme bavit len o tom, ze ty a nejake videa (ktore sa tvaria ako parodie) .
Mna to tiez uz unavuje, na nete je kopec nezmyslov, napriklad niekto napise rano, ze ockovanie deti je skodlive a vecer ma na FB skupinu s tisickami priaznivcov a o par mesiacov rokov tu mame choroby, ktore sme desiatky rokov nepoznali.
Sorry, ale pokial neuvidim vo vnutri kameru tak nevidim dovod preco by som mal verit takymto bachorkam o online sledovani, infra kamerach, mikrofonoch a pod.
Toto si cital?
http://materiaux-bio.fr/2016/08/compteur-linky-le-vrai-et-le-faux/
Zaujima ma preco chlapik v predposlednom odstavci tvrdi, ze tam ziadna kamera nie je. Zeby on mal starsi typ zariadenia doma a ty uz mas novsi upgradnuty o kameru;o)?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat