Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem To uz je fakt sila, cela Francie pod kamerou, jednu jsem nasel i usebe doma, podivejte se jak ..

• Tady jde o data jako takova, kde neni problém zjistit, co doma vlastnis, jak co dlouho pouzivas, kdy jsi nebo nejsi doma, jakou znacku (jestli zjisti znacku, no, nevim, nedivil bych se).

• Tyto low-data-rate (kompresované|IP Header Compression) data maji radkove par kilo/o, nacoz je GPRS zcela dostacujici (protokol UDP/IP), navic 'Linky ma i USB port :-p' " kde je uvedené, ze nekteré DATA jsou ulozeny LOCAL(v interiéru hodin), az pracovnici ERDF co chodi s NTB tyto informace kolektuji pres uvedeny USB port.

Spekulace" jsou az to, ze by teoreticky slo nejaky pristroj na dalku porouchat, coz by me také neprekvapilo, nebo jak by bylo ne-slozité takovy systém nabourat etc, kde nejde o posilani nejaké fotky, ale unik osobnich informaci jako takovych.
* Resi se to zde i na politické a soudni scéne. Kde CNIL resi/resil unik osobnich informaci etc, ale vetsi povyk byl kvuli dopadu nazdravi, o to presne jde, nebo jak se to vyviji presne nevim, jak rikam,, ze ho mam doma taky jsem si vsiml az dneska rano.

PS : Co je to "Orwellovýho Novýho řádu" nevim co na to rict, nevim co to znamena.
• Voilà, to je ta veta co jsem si nemohl vzpomenout !! (dovolim si okopirovat) CNIL = Úřad pro ochranu osobních údajů

CNIL vs LINKY : https://www.cnil.fr/fr/compteurs-communicants-linky-la-position-de-la-cnil-sur-le-stockage-local-de-la-courbe-de-charge-0

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat