Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem ČNB, intervence a jejich konec.

Ale ono to euro za 23 a něco už bylo, 7/2008. Že následně byla krize, to nebyla vina Česka, tu jsme kompletně importovali kvůli kvalitní práci všelijakých západních finančních institucí.

Spekulace bude jednoduchá, sledovat online po ukončení intervencí volný pád eura a ve správný okamžik je nakoupit. Hoši, kteří spolu mluví (a budou mít echo od insiderů), na tom trhnou za okamžik minimálně stovky mega. Problém bude, nekoupit příliš brzy. Pokud se kurz nepohne (pohne minimálně), nic se neděje, korunky zůstanou doma. Dnes(!) si myslím, že moje (i v ČBN) psychologická hranice bude 25,5, to může být klidně otázkou hoďky. Pak to ČNB nevydrží a zasáhne; ideální by bylo následně eura někde za 26,5 prodat. Čistý zisk na jednom "současném" euru 2,50Kč, to by docela šlo, ne? :-p

Prodat teď eura za 27 není podle mě vůbec špatný nápad. Přinejhorším, pokud se nic nestane (a bude je člověk k něčemu potřebovat) je zase za stejnou cenu koupí zpět - jasně, že ne ve směnárně, kde je rizdíl nákup/prodej kačka pade.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat