Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Pomoc s výběrem oboru na VŠ - Anketa

Tos nemohl najít něco novějšího, než čtyři roky starý zdroj? :-P

Abych se přiznal, tak je mi to lehce nepříjemný, nechtěl jsem to dělat a nebylo to účelem, ale když už jsem se tu vyskytnul jako jakýsi "vzor úspěchu" (s čímž se neztotožňuju, mimochodem :-D ), tak větší vypovídací hodnotu má spíš životopis nebo LinkedIn:

https://www.linkedin.com/in/marek-nov%C3%A1k-747243a3/

(možná za pár dní někoho z adminů poprosím, aby tenhle odkaz smazal, ještě si to rozmyslím, jestli je dobrý, aby to tu takhle veřejně viselo po delší dobu)

Média jsou fajn, ale takhle samostatně jsou to takové útržky bez konceptu a bez příběhu za tím. Vůbec vám to nemám za zlý chlapi (Jirka a Prasak), naopak. Média je ale třeba brát s rezervou, někdy (třeba i nechtěně) z lidí dělají něco, co nejsou. V průběhu času se člověku formuje názor na různé věci, ale co člověk někde řekne, to už na papíře, v archivu nebo na internetu zůstane navždy :-). I u mě se dají dohledat nějaká tvrzení, za která se teď mlátím do hlavy a byl bych nejradši, kdyby to nikde neviselo (záměrně nekonkretizuju). I když jsem v médiích exponovaný poměrně hodně, tak to kvůli tomu určitě nedělám, jak se občas možná někomu může zdát. Abych nějakým způsobem dodefinoval to, co je na Linkedinu, tak jsem se prostě po pár letech, kdy jsem bloudil od vývoje webů po všechno možné, našel v medicíně a v elektronice. Pracuju s lidma z praxe a vědy na věcech, který mi dávají smysl. Procestoval jsem díky tomu prakticky zdarma nebo s minimálníma nákladama za poslední 3 roky přes 15 zemí a to má pro mě třeba daleko větší hodnotu, než peníze. Těch mám tolik, kolik potřebuju. Na ty je čas, ty přijdou se zkušenostma.

Pro tazatele - mít sen je super a taky jich spoustu mám, ale křečovitě se jich držet a následovat je přímou cestou, to strašně unavuje. A omezíš si pole vidění, budeš se koukat na velice úzké spektrum věcí a možná ti něco mezitím uteče.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat