Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Při sobotě

Ano a to nielen z dovodu vacsieho fanklubu, ale aj z historicko-politicko-georgafickych dovodov.
Ked podpalime Bendovu knihu na uzemi CR moze sa stat maximalne, ze nas Ivo preklaje na svojom webe. Realne sa nestane nic.
Ked podpalis Bibliu tak sice uz nehrozi realne, ze sa tu niekde vyhodi na namesti oplnom ludi do vzduchu, ale moze to vzbudit vasne u podstatnej casti obyvatelstva, kedze Europa sa ako celok hlasi ku krestanstvu.
Ked podpalis Koran koledujes si realne o nejaky ten vybuch na tvojom uzemi, kedze moslimov tu sice nastastie este tolko neni, ale ti radikalni vedia celkom efektivnea destrukcne posobit na akomkolvek uzemi.
Matematicky vzato je najvacsi problem utocit na Koran, nakolko to nabozenstve ovladaju z casti fanatici, podpalenie Biblie uz vdaka vyvoju krestanstva nie je az taky problem, ale stale je to schopne vyvolavat masove vasne a hysteriu, takze je to tiez nebezpecny precedens.
Palenie knih vseobecne je chujovina, zakazovanie tiez,napriklad zakaz Mein Kampf je jedna z najvacsich blbosti, ja by som ho naopak dal do povinneho citania.
Ja nehovorim, ze ist cestou represie je ta spravna cesta, ale pocitovo citim, zeby sme to mali trosku usmernovat a nenechavat to vsetko len na slobodu slova a prejavu.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat