Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Volíme prezidenta Francie

Multikulti experiment a degenerácia západnej spoločnosti, to je to šialenstvo. Bavíme sa ale o tom už v druhom vlákne, to že ty v tom šialenstvo nevidíš, vytváraš si vlastné ilúzie, je už tvoj problém. Dúfam, že odo mňa nebudeš požadovať dôkazy, že sa to všetko deje, ak chceš dôkazy, tak otvor oči.

Nacionalisti se z logiky věci mezi různými státy nesnáší, protože každý se snaží prosazovat všemi prostředky (včetně síly) svůj stát.

To nie je vôbec pravda. Z čoho vyplýva tá logika veci? Pozor, nemýľ si nacionalizmus so šovinizmom. Šovinizmus je nezdravý nádor na nacionalizme. Ja presadzujem zdravý nacionalizmus, nacionalizmus s rozumom, vzájomnej spolupráce medzi ostatnými národmi a plný kompromisov. Jasne, že sa dá zneužiť, ale zneužiť sa dá všetko, nič nie je ideálne a toto, v čom žijeme už vôbec nie. Inak to, že každý priorizuje svoj vlastný štát by mala byť predsa samozrejmosť, nie? V súčasnosti napr. u nás na Slovensku vláda háji najprv izraelské záujmy (roníme slzy za holokaustom pri každej príležitosti), americké záujmy, záujmy akéhosi megaštátu EU (zákony EU sú nad zákonmi SR) a záujmy Slovenska a Slovákov sú niekde až úplne na konci. Kto sa u nás vyjadruje pronárodne je extrémista a kruto prenasledovaný. Choré, že?

Pre nás by malo zvolenie Le Pen veľký význam. Veľké Francúzsko by nám, malým štátom mohlo ísť za vzor. Vždy to musí nejakým väčším štátom začať. Tak ako nám môže byť VB vzorom, keď sa konečne trhne od EU, vyšle aj FR s nacionalistickou líderkou signál do ostatnej Európy, že sa časy menia.

Benešove dekréty chcel zrušiť aj skoroprezident knieža ;-) A prečo by malo českým nacionalistom vadiť zrušenie benešových dektrétov, ktoré už dnes vlastne ani nemajú opodstatnenie?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat