Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Slovensko opäť totalitnou krajinou

Takže, už je to tu, možno trochu rýchlejšie ako som očakával, ale dalo sa to očakávať. Slovensko sa stalo znovu krajinou, kde sloboda prejavu už nič neznamená.
Pán premiér Fico s jeho komplicom Kaliňákom, ktorí by síce za svoju službu národu mali minimálne sedieť v base, ideálne visieť na šibenici, sa rozhodli založiť novú divíziu SS (strany Smer), určenú na boj proti extrémizmu. Represie sa už aj konajú, niektorým mladíkom už boli zhabané notebooky, dokonca ešte aj wifi-router ::)

Najhoršie je, že vlastne za ten extrémizmus sa už dá považovať hocičo, dokonca aj za kritiku islamu sa treba ospravedlňovať, takže týmto možno spravili z viac ako polovice národa disidentov. Dokonca zakážu aj niektoré znaky, vraj by mali zakázať dvojkríž v istom prevedení, takže de facto zakazujú štátny znak. Budeme asi prvá krajina s cenzúrovanými vlajkami. Len som zvedavý, kedy už konečne zakážu aj kosák s kladivom, či červenú hviezdu.

No jo, ja osobne sa veľmi "teším" sa na tie časy disidentstva....

http://www.teraz.sk/slovensko/proti-extremizmu-bude-brojit-jednotka/241285-clanok.html

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Urcite ne som fanda Kaliho a Robinka, ale toto co si napísal je silne demagogicke. Ako mohli už zhab…
fleg 03.02.2017 07:10
fleg
To s tými symbolmi popravde neviem, včera sa ku mne dostali informácie, že mal byť zakázaný dvojkríž…
Efos 03.02.2017 16:11
Efos
Slovensky stat pocas vojny bol brany ako fasisticky satelit Nemecka, cize je mozne z pravneho hladis…
fleg 03.02.2017 20:07
fleg
S tými znakmi to vraj malo byť v správach v TV Joj alebo na Markíze, v archíve som to ale nenašiel,…
Efos 03.02.2017 21:55
Efos
V rami cpsychohygieny prestan pozerat Markizu a JOJku, ja ich spravy nepozeram uz roky a celkom sa m…
fleg 03.02.2017 22:39
fleg
Neboj sa, ja Markízu ani Hnojku a celkovo televíziu vôbec nesledujem, ani som to netvrdil :-). Len s…
Efos 04.02.2017 14:29
Efos
Samozrejme, ze to je vyrok naseho kapitana, ktory zmenil retoriku a zrazu mu islam az tak nevadi, al… nový
fleg 04.02.2017 19:47
fleg
Tá hniloba v parlamente je už dávno, v podobe napríklad poslancov SaS so svojimi pokrivenými hodnota… nový
Efos 06.02.2017 14:55
Efos
Prenasledovanie ľudí s opačným politickým názorom je v plnom prúde. Dokonca majú aj tú drzosť prenas… nový
Efos 07.02.2017 11:58
Efos
psychický teror..., asi probíhalo vyšetřování. stařík si mohl zažádat o advokáta, jako historik by t… nový
kmochna 07.02.2017 12:06
kmochna
MIB. V šest ráno chodí akorát sviňácký policajti. poslední
Zarniwúp 07.02.2017 13:12
Zarniwúp

To s tými symbolmi popravde neviem, včera sa ku mne dostali informácie, že mal byť zakázaný dvojkríž Slovenskej pospolitosti a dvojkríž prvej Slovenskej republiky. Že nám bude cenzurovaný štátny znak som úmyselne preháňal, lebo keď zakážu jeden typ dvojkrížu, môžu ho zakázať rovno celkovo. Ale je to iba taká informácia z druhej ruky, zatiaľ som nič nenašiel na nete čo by to podporovalo, takže to môže byť kludne hoax.
To so zhabaním ntbk sa však skutočne stalo, aj keď pripúšťam, že to média mohli trochu skresliť. https://www.facebook.com/slovak.slovensky.3/videos/1652354648394422/?autoplay_reason=user_settings&video_container_type=1&video_creator_product_type=0&app_id=2392950137&live_video_guests=0
Jasné, zatiaľ sa to dotklo iba nejakého holohlavého "nácka", na pohľad z neho nejde nič dobré, ale ide o to, kam až to zájde, zachvíľu začnú robiť razie u každého, kto napíše svoj názor odporujúci liberálnym hodnotám? Možno preháňam, ale keď sa treba ospravedlňovať za kritiku voči islámu, za porovnávanie svojho utrpenia k židom, myslím, že je to absurdné už dostatočne. Okrem toho som zachytili prípad, ako jednému človeku, čo sa povedzme netají svojimi anti-liberálnymi myšlienkami, no fašizmus ani nacizmus nijak nepropaguje, volala agentúrna pracovníčka a pýtala sa ho, čo si myslí o holokauste. Nie je toto už politické prenasledovanie???

touchwood: Akurát si tak teraz vyjadril tvoj prístup k slobode prejavu ;-). A neviem aký som ja omezovač, koho som obmedzoval, skôr vidím tie tendencie u teba. To, že by som ti najradšej obmedzil ten fet z ktorého máš potom rôzne fantázie, mi nemôžeš mať za zlé.

Slovensky stat pocas vojny bol brany ako fasisticky satelit Nemecka, cize je mozne z pravneho hladiska povazovat jeho propagaciu (a jeho znakov) fasizmu, ale dvojkriz samotny nebol ziadnym specialnym znakom, takze zakazany byt nemoze, takisto sa nemoze v ziadnom pripade povazovat za prpagaciu fasizmu, mame ho v statnom znaku. Porovnaj si statny znak nasej a vojnovej republiky, su takmer identicke.
Btw co povies na Mazurekovu veceru potom co pindal na islam v parlamente a siel zrat kebab do tureckej restiky?
Nebude on trosku tak, ze vodu kaze a vino pije?

S tými znakmi to vraj malo byť v správach v TV Joj alebo na Markíze, v archíve som to ale nenašiel, takže neviem... No práve že niekomu je tŕňom v oku aj ten dvojkríž. Dvojkríž ako štátny znak prvej aj druhej slovenskej republiky je ozaj identický, ale ide o to, že Hlinkova garda používala svoju verziu dvojkríža, ktorý mal obidva ramená rovnaké a práve tento dvojkríž vyvoláva veľké paranoje. Tento dvojkríž si adoptovala aj Slovenská pospolitosť, potom neskôr ĽSNS. Podľa mňa by tiež mal dvojkríž byť braný proste ako dvojkríž, bez ohľadu na dĺžku a tvar ramien, ale napríklad takýmito kravinami sa zapodieval aj Sulík pri tej slávnej Svätoplukovej soche, či ten dvojkríž nie je náhodou gardistický a teda zdrojom obrovského zla, akoby povedal istý kapitán.

Tá Mazurekova večera je poriadne nafúknutá bublina, umelá kauzička, ďalšia trápna snaha zhadzovať kotlebovcov. Podľa Mazurekových slov sa išli on aj Uhrík navečerať do najbližšej fastfoodovej reštaurácii, ktorú mali v ceste, nemuseli ani vedieť, kto tú reštauráciu vlastní a hlavne kebab si ani nedali, dali si kura a smažený syr. Že si Fico s Kaliňákom dajú večeru za 500€ asi nikoho netrápi, hlavné je, že fašizmus je najväčším problémom Slovenska a oni sa zrazu stavajú do pozície moralistov. Okrem toho, čo má jedlo spoločné s náboženstvom a ilegálnou imigráciou? Ja sa tiež staviam proti islamu, ale dobrým kebabom priamo od Turka (lebo tí ho vedia spraviť najlepšie) nepohrdnem, oplatí sa to určite viac ako ísť do istej americkej reťaze, kde ti za dvojnásobnú cenu kebabu dajú mleté hovno v starej žemli a teda aspoň ja sa z toho nenajem. A zas slovenská kuchyňa je trochu ťažkopádna, nedá sa pripraviť fastfoodovo, za kvalitnou slovenskou kuchyňou musíš ísť niekam na salaš, vo fastfoode chutí tkzv. slovenské jedlo odporne, to si dám radšej ten kebab ako pozerať sa na prznenie slovenskej kuchyne. Vieš, nie je to čiernobiele, aj napriek tomu, že sme nacisti, fašisti a xenofóbovia, dokážeme akceptovať aj pozitívne vplyvy iných kultúr, poprípade sme si vedomí nevyhnutnosti nutného zla, inak nám ostáva len žiť ako istý fínsky fašista Pentti Linkola úplne odkázaní na prírodu, avšak to samozrejme nie je pre každého. Mňa by skôr zaujímalo, či tí všetci prozápadní liberáli, čo majú teraz z Mazureka náramnú srandu, si kúria doma čisto iba kachľami, aby neboli odkázaní na ruský plyn, či sa vodke a boršču vyhýbajú oblukom, či vôbec nepoužívajú elektroniku vyrobenú otrockou prácou v tej zlej komunistickej Číne?

V rami cpsychohygieny prestan pozerat Markizu a JOJku, ja ich spravy nepozeram uz roky a celkom sa mi dari;o).
Mazurek dobre vedel, ze je v restauracii u cidzinca a na rozdiel od teba (mozno) Mazurek chce cudzincov vyhanat plosne, takze celkom nerozumiem preco lezie do prvej estiky, ktoru uvidi a podporuje svojimi peniazmi podnikanie cloveka, ktoreho on podla vlastnych slov nenavidi.
Nezda sa mi to nafuknute, je to sice smiesna prihoda, ale dosvedcuje dvojtvarnost nasich narodobijcov.

Neboj sa, ja Markízu ani Hnojku a celkovo televíziu vôbec nesledujem, ani som to netvrdil :-). Len som hľadal v archíve tú reportáž o symboloch, vraj to tam malo byť odvysielané, ale nič som tam nenašiel, len kopu hnoja ako som sa tým hrabal. :-D

Mazurek dobre vedel, ze je v restauracii u cidzinca

Keď si hladný, nie si to ty :-D

Inak to tvrdenie je trochu demagogické, že Mazurek chce vyhnať cudzincov plošne a podľa vlastných slov ich nenávidí, ja som práve také vyjadrenie od neho nezachytil. Mazurek je krikľúň, necháva sa uniesť, nenávidí islam ani ilegálnych migrantov z moslimských krajín, ale jeho nenávisť sa nemusí vzťahovať na slušne žijúcich a podnikajúcich Turkov, ktorí sem prišli už dávno. Neviem, ťažko povedať, oni pravdu, čo si skutočne myslia, nepovedia, keďže ani nemôžu a ani ma to úprimne tak nezaujíma, kotlebovci nie sú žiadni myslitelia, ideologicky sú dosť plytkí.

EDIT: Inak to, že islamizácia sa začína stánkami kebabu nepovedal žiadny kotlebovec, ale pán kapitán, ktorý je teraz zrazu nejako precitlivený na kritiku voči islamu a všetkému islámskemu.

Samozrejme, ze to je vyrok naseho kapitana, ktory zmenil retoriku a zrazu mu islam az tak nevadi, ale Mazurek ho pouzil vo svojom prejave tiez prave pri kritike imigrantov.
To je jedno, Mazurek v parlamente je len ukazkou, ze do parlamentu sa moze dostat dnes kazdy, takze nieco zhnile je v state Slovenskom.

Tá hniloba v parlamente je už dávno, v podobe napríklad poslancov SaS so svojimi pokrivenými hodnotami, ktorí by navyše za svoje nič nerobenie chceli aj zvýšiť plat, ale aj poslancov iných strán, riadnych ťuťmákov tam má napríklad aj Matovič, nehovoriac o vládnej koalíci, zo Smeru, ktorý tam má najviac poslancov, okrem tých hlavných pohlavárov poznám už asi iba marxistu Blahu, ktorý spomedzi nich vyčnieva. Ono to v našom parlamente funguje proste tak, každá strana tam má priemerne 3, max 5 výrazných osôb, ostatní sú tam čisto iba do počtu, aby mal kto hlasovať. Mazurek je práve vzhľadom na ĽSNS ale aj celý parlament jeden z mála tých aktivných poslancov, čo sa vie vyjadrovať, navyše sa narozdiel od tej boľševickej lúzy vyjadruje pronárodne, antiliberálne, zastáva naše záujmy, stavia sa proti hecovaniu do vojny s Ruskom. Ja som rád, že tam Mazurek je, aj keď pôsobí silno buransky, je mi omnoho sympatickejší ako nejaký pseudointelektuálny Poliačik, ktorý do krásnych rečí zabaluje hovno.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru