Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Slovensko opäť totalitnou krajinou

To s tými symbolmi popravde neviem, včera sa ku mne dostali informácie, že mal byť zakázaný dvojkríž Slovenskej pospolitosti a dvojkríž prvej Slovenskej republiky. Že nám bude cenzurovaný štátny znak som úmyselne preháňal, lebo keď zakážu jeden typ dvojkrížu, môžu ho zakázať rovno celkovo. Ale je to iba taká informácia z druhej ruky, zatiaľ som nič nenašiel na nete čo by to podporovalo, takže to môže byť kludne hoax.
To so zhabaním ntbk sa však skutočne stalo, aj keď pripúšťam, že to média mohli trochu skresliť. https://www.facebook.com/slovak.slovensky.3/videos/1652354648394422/?autoplay_reason=user_settings&video_container_type=1&video_creator_product_type=0&app_id=2392950137&live_video_guests=0
Jasné, zatiaľ sa to dotklo iba nejakého holohlavého "nácka", na pohľad z neho nejde nič dobré, ale ide o to, kam až to zájde, zachvíľu začnú robiť razie u každého, kto napíše svoj názor odporujúci liberálnym hodnotám? Možno preháňam, ale keď sa treba ospravedlňovať za kritiku voči islámu, za porovnávanie svojho utrpenia k židom, myslím, že je to absurdné už dostatočne. Okrem toho som zachytili prípad, ako jednému človeku, čo sa povedzme netají svojimi anti-liberálnymi myšlienkami, no fašizmus ani nacizmus nijak nepropaguje, volala agentúrna pracovníčka a pýtala sa ho, čo si myslí o holokauste. Nie je toto už politické prenasledovanie???

touchwood: Akurát si tak teraz vyjadril tvoj prístup k slobode prejavu ;-). A neviem aký som ja omezovač, koho som obmedzoval, skôr vidím tie tendencie u teba. To, že by som ti najradšej obmedzil ten fet z ktorého máš potom rôzne fantázie, mi nemôžeš mať za zlé.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat