Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kontrola na letišti v Německu nutila matku odstříkávat mléko

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/428005-dokazte-ze-kojite-kontrola-na-letisti-v-nemecku-nutila-matku-odstrikavat-mleko.html

To je síla :-)

My zažili něco podobného nedávno v Lutonu. Manželka měla zubní pastu Elmex, Ind/Pakistánec, který ji odbavoval, ji neznal. Nejprve ze zubní pasty odebral jakousi tyčinkou vzorek, ťaplal s tím pak na nějakém detektoru stroncia či čeho. Když mu manželka řekla, ať to tedy zahodí a že si to do letadla nevezme, nechtěl. Každopádně si ji ale zapsal to nějakého bonzbloku jako potenciální teroristku či co. Kdyby to spadlo, šli by prakticky najisto :)

Kamarádka, co letěla s námi, na tom byla ještě hůř. Její kontrolor nerozpoznal Hašlerky a když se významně ptal kamarádky (anglicky umí snad 20 slov), co že to je, řekla mu "bombón", což jej velmi znejistělo… možná si to přechroustal jako "bomb on".

Nakonec jsme prošli všichni bez ztráty kytičky :-)

Předmět Autor Datum
Mě by docela zajímalo, co by dělali, kdyby to odmítla udělat. Tohle přece není normální.
IQ37 01.02.2017 00:35
IQ37
Mne sa zase pacilo, ked sme sli pracovne do Bruselu ako si ochranka nevedela poradit s krimpovackami… poslední
fleg 01.02.2017 18:36
fleg

Mne sa zase pacilo, ked sme sli pracovne do Bruselu ako si ochranka nevedela poradit s krimpovackami na RJ45, kukali na to vzdy ako puk, isli sa vzdy poradit, nakoniec sme vzdy, ale presli.
Tak krimpovacky vyzeraju celkom drsne, mozno sa da s nimi rozobrat lietadlo;o).

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru