Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem (Téměř) Bez komentáře...

Předmět Autor Datum
Dovoluji si upozornit potenciální diskutéry: vaše odpověď by mohla být za hranou trestního zákoníku…
L-Core 30.01.2017 14:12
L-Core
Ale neplas ich...net je plny blaznov, co vykrikuju nezmysli, takze keby to naozaj mysleli vazne tak…
fleg 30.01.2017 15:10
fleg
No, ona je L-Coreho poznámka docela případná. Nejde o to, že neobviňují za blbosti tisíce lidí, jde… nový
Zarniwúp 31.01.2017 11:54
Zarniwúp
Tady mas jasne, co na to tvrdy jadro. Jeden z vrahu je muslim a druhej konvertoval k islamu, takze o… nový
pampik 30.01.2017 17:45
pampik
vidím, žes nepřestal být pravidelným čtenářem, navzdory svým proklamacím, že tě u nás už nikdo neuvi… nový
touchwood 31.01.2017 08:25
touchwood
Nevěděl jsem, že muslimové jsou obdivovatelé Trumpa.. http://zpravy.idnes.cz/profil-utocnik-quebek-… nový
touchwood 31.01.2017 13:01
touchwood
Mi stačilo jen to jméno pod článkem a měl jsem celkem jasno. Ten článek není vlastně o obětech té vr… nový
IQ37 30.01.2017 17:57
IQ37
Předpokládám, že myslíš Fendrycha? Tam je ale zmínka o Trumpovi v jediném krátkém odstavečku, který… nový
touchwood 31.01.2017 08:22
touchwood
To není jediný odstavec. A ty následné odstavce v tom duchu vlastně pokračují. Já jsem z toho článku… nový
IQ37 31.01.2017 15:12
IQ37
Mně to připadá, že Trump je pro mnohé evropské představitele a na ně přisátá média ještě větší zlo,… nový
L-Core 31.01.2017 16:15
L-Core
To máš asi pravdu. Já si nepamatuju, že by proti Reaganovi a Thatcherové byla komunistickou stranou… nový
IQ37 31.01.2017 18:53
IQ37
Když jsem studoval VŠ, náš školní ústav marxismu-leninismu vymýšlel hesla do prvomájového průvodu. V… nový
L-Core 31.01.2017 19:26
L-Core
Tak tahle hesla si nepamatuju, jediné co si pamatuju z vojny v Jihlavě byl prvomájový průvod, kde js… nový
IQ37 31.01.2017 20:03
IQ37
Tak my jsme měli "průmyslovka v Ječné zdraví vládu vděčně" a potom "utopíme v moři všechny agresoři"… poslední
jirka44 01.02.2017 16:13
jirka44

Dovoluji si upozornit potenciální diskutéry:

vaše odpověď by mohla být za hranou trestního zákoníku s pořádně mastnými pálkami natvrdo. Nikdo svéprávný s pudem sebezáchovy by neměl na internetu (s pamětí, s dohledatelností) reagovat tak, aby zavdal příčinu svého stíhání.

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/za-verejne-schvalovani-terorismu-nebo-jeho-financovani-az-na/r~1dc5ef0e961e11e6a222002590604f2e/

Ale neplas ich...net je plny blaznov, co vykrikuju nezmysli, takze keby to naozaj mysleli vazne tak nerobia nic ine len obvinuju tisice ludi denne.
Samozrejme je mozne, ze si nejaky exemplarny pripad vyberu a nejakeho bezvyznamneho panacika odsudia.
To nemeni nic na veci, ze pausalizovanie, odsudzovanie ludi podla pleti, vierovyznania a pod je chujovina.
Ano mali by sme sa vystrihat podporovaniu nasilia vo forme pausalu, ze ked zopar blbcov v uterkakoch zabilo "nasich" tak my im teraz na oplatku zabijeme niekoho z nich a budeme utocit na kazdeho kto ma uterak na hlave bez ohladu kto to je a co robi.
Btw pokial kricali pri utoku Alah Akbar tak odkial pramenito podozrenie, ze slo o cim militantnych krestanov? Dobre vieme, ze Suniti a Siti sa nenavidia uplne dostatocne na to, aby spravil podobny utok "na svojich".

Tady mas jasne, co na to tvrdy jadro. Jeden z vrahu je muslim a druhej konvertoval k islamu, takze oba machometansti zaprodanci.
Takže ti to zase nevyslo co? Kvuli tvym lzim a demagogiim jsem se rozhodl znovu registrovat. Tak snad si to někdo precte, nez to smazete.

https://www.jihadwatch.org/2017/01/quebec-mosque-mass-murderers-alexandre-bissonnette-and-mohamed-khadir

a

http://www.journaldequebec.com/2017/01/29/des-coups-de-feu-dans-un-mosquee-de-sainte-foy

a dalších par slov niz od nekoho, kdo o mesite něco vedel. Neoveroval jsem, není uz důvod, po tom, co jsou pachatele machometi. Nicmene by to krasne sedelo na to, proc to vystrileli prave kozomrdi.

Lidé v mešitě praktikovali umírněný islám, dokonce se tam modlily ženy s muži, chlapci a díky pohromadě. Když se od nich odtrhli radikální členové komunity a založili vzdoromešitu, údajně začaly hate problémy - ne ze strany Kanaďanů, ale souvěrců, kteří poté stříleli. (Zdroj Vlad Tepes - videa s imány té mešity)

To není jediný odstavec. A ty následné odstavce v tom duchu vlastně pokračují. Já jsem z toho článku získal ten "antitrump" dojem. Takhle jeden odstavec nevypadá:

Minulý pátek podepsal v sousedních Spojených státech Donald Trump výnos, který brání muslimům z vybraných zemí ve vstupu do USA; megapopulistické a neamerické gesto, které zjevně klade rovnítko mezi teroristu a muslima.

V Kanadě žije podle the World Fact Book skoro 70 procent křesťanů (občanů hlásících se ke křesťanství) a jen 3,2 procenta muslimů, tedy zhruba milion. Naprostá menšina, jež nepochybně Kanaďany neohrožuje. (Mimochodem v USA žije 0,9 procenta muslimů ze skoro 324 milionů občanů, tedy ještě méně, jak Trump jistě ví.)

Štvaní proti muslimům však funguje a vyvolává silnou odezvu. Kanadský premiér Trudeau po Trumpově antimuslimském zákazu reagoval tak, že jeho země uprchlíky vítá a nehledí na jejich vyznání. Zřejmě to nestačí, špatné vzory táhnou více, mají silnější magnetismus, Trump (a Zeman a Le Penová a další) si snadno nacházejí následovníky, kteří se chtějí bát a chtějí nenávidět.

Nakonec ještě k té poslední citované větě: Zajímavé je, že když "se to zvrtne", tak paradoxně na hlavu dostanou přilby a do rukou samopaly právě ti "kteří se chtějí bát a chtějí nenávidět". To by už Fendrychovi asi až tak moc nevadilo.

Mně to připadá, že Trump je pro mnohé evropské představitele a na ně přisátá média ještě větší zlo, než byl za komunistů Reagan a Thatcherová. A tak to předávají i nám dole. Mám dojem, že se jejich snahy trochu míjí účinkem; v mém okolí pozoruji, že obyčejní ne-multikulti lidé fandí krokům D.T. čím dál tím více.

Jasně, být íránský profesor fyziky, přednášející na MITu, jehož manželka (která má v USA dlouhodobé vízum) jela navštívit nemocnou matku do Teheránu a teď by nemohla zpět, měl bych také na D.T. pifku.

Všimni si, jak začíná v našich médiích masáž proti Marine Le Pen.

To máš asi pravdu. Já si nepamatuju, že by proti Reaganovi a Thatcherové byla komunistickou stranou buzena takováhle vlna vyložené nenávisti, jak to vidím proti Trumpovi. Něco se v nějakou kravskou prdel obrací, když je terčem takové nenávisti právoplatně zvolený americký prezident.

K té iránské rodině: Já jsem o tom něco málo zachytil, ale tam nebylo vysloveně řečeno, že to postihne zrovna tyhle dva lidi. Pokud si to vybavuju, tak je to tam jenom uvedeno jako možný příklad. Mééédia... alias žumpa to samozřejmě rozmazává pěkně doširoka.

Tak tahle hesla si nepamatuju, jediné co si pamatuju z vojny v Jihlavě byl prvomájový průvod, kde jsme skandovali: "Vojáci a zdravotnice dají děti republice!" To nám nikdo nenařizoval, to vzniklo nějak spontánně (myslím, že tam byla nějaká zdravotní škola). Párkrát jsme to provolali, pak nás velitel umlčel.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru