Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rozpad Velké Británie: 3-2-1..

Nehledě na brání v potaz faktoru "vědomí ozbrojeného odporu" se všemi jeho pozitivy a negativy (ano, i negativa jsou, ale pozitiva vysoce převyšují)...

Abych poznal, že zpěvačka neumí zpívat, na to nemusím umět zpívat. Stejně tak je nad slunce jasné, že "taktika a urban combat" je záležitost, kterou řeší jen zapálení bojovníci.

Nikdo tady USA model zavádět nechce

Jistě že nechce, ale ono se to jaksi zavede samo. Že dnes je získání zbrojáku složité neznamená, že to tak bude i za 5 let. Zbrojní lobby si totiž cestičku najde, stejně jako dnes úspěšně lobbuje v USA. Tady jde totiž o prachy a zaplatit si politika není zase tak složité.

Můžeš mi říct, jaký je rozdíl mezi tím, když ti na tvou poznámku, "že ti není jasné jak jsem to myslel" odpovím "to pochopí jen ti inteligentnější" a tím, když ti řeknu "Touchwoode, jsi idiot!"?

Rozdíl je v tom, že to je reakce na podobně laděný příspěvek - nejsem Mirek Dušín, abych si nechal všechno,líbit. To ti asi uniklo.

Víš co? Jednou v životě se zachovej jako chlap a stůj si za tím, co jsi napsal:

Já si za tím stojím, ale nevidím důvod proč se sázet. Jestli si myslíš, že tím dětským hecováním něčeho dosáhneš, tak to se pleteš.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat