Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Práce přináší výsledky!

Vidis a toto je proste problem dnesnej doby....nesuhlasim s tvojim nazorom a uz mi vkladas veci, ktore som nepovedal, ani si ich nemyslel.
Preco? Lebo sa ti to hodi.
Nie som ziaden rusofil, ale ani amerikanofil. Proste Rusi su historicky znamy tym, ze dokazali kamuflovat a slo im to velmi dobre. Z minulosti si pamatam len vojenske sirenie dezinforamcii...napriklad pocet strategickyh bombarderov...ked amici prvy krat pofotili ruske zakladne boli doslova prekvapeny, ze rusaci maju snad desatinu toho, co predpokladali na zaklade dostupnych informacii. Cernobylsku katastrofu utajili tiez relativne dlho, neviem si celkom dobre predstavit akoby to vedeli ututlat amici, keby sa to stalo im,
Z novsich je dobra ukazka Putinovho popierania pritomnosti ruskych vojakov na Kryme az do casu kedy to potvrdil, ze tam teda boli...sak co len chranili ruske obyvatelstvo;o). Sranda je, ze este aj dnes ked uz Putin oficialne potvrdil, ze klamal je kopec ludi, ktori budu tvrdit, ze tam proste ziadny ruski vojaci neboli. Preco? Lebo ruska dezinformacna kampan je proste na vysokej urovni.
Dezinformacie pouziva kazdy (USA, IRAN, KLDR, CIna...atd), takze je to bezna vec a nikto nehovori, ze niektore su ok a niektore nie a uz vobec nie, ze ruske su zle a amicke su dobre.
Z mojho prispevku cisi jediny...Rusi boli, su a budu majstrami v dezinformacii co im umoznuje ciastocne aj zriadenie v ktorom ziju.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat