Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Televizna debata o buducnosti cloveka v praci, novych technologiach.

Jo, prsty na spoušti tu byly, akorát ten prst nebyl ani jeden Evropskej, jeden v Americe, druhej kousek od Uralu. Seděli jsme na sudu s prachem a nenávist tu zasívaly neevropský náplavy.

Násilí v myslích lidí je záležitost přírodních pudů. Nemyslím si, že by to bylo hloupnutím, lidstvo je IMHO furt stejně blbý, takže je potřeba patřičná masírka při vhodné akutní situaci, což je v současné době záležitost migrační krize, kdy obyvatelstvo cítí ohrožení vlastního teritoria a vládnoucí skupiny zadupávají hlasy obyvatelstva, či dokonce je obrací proti němu samému, kvůli politické korektnosti, pramenící ze strachu o vlastní koryto, aby nebyli konkurenty obviněni ze nenávisti, protože všichni se musíme povinně navzájem milovat. Do očíbijící pravda je zakrývána, cenzurována, přebarvována, z hromady nenáviděného hnoje jsou vypreparovány vzácné světlé elementy a stavěny na odiv a téměř prezentovány jako standard toho hnoje, viz Mánert, Barochová a jejich články na iDnes. V kontrastu toho jsou tu vraždy, násilí, zneužívání dávek, sexuální napadání ze strany migrantů a často zoufale svázané ruce úřadů vůči tomu. Vzhledem k tomu, že se to neustále děje a jakákoliv oficiální regulace a řízení totálně selhalo a proces migrace probíhá nekontrolovatelně a divoce, je jen otázkou času, kdy se najde druhej Hitler a strhne s sebou davy v zoufalé snaze najít konečně nějaký řešení.
Pokud jde o násilí na blízkým východě a Africe, tak tam je to přesbě podle tvýho předpokladu (a mnou výše uvedenýho) - prostě jsou hloupí, často bez vzdělání, výplach mozků snadnej a k násilí blízko, protože jiný řešení často ani neznají.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...