Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Dva měsíce do Vánoc...

Tím jsem si pochopitelně taky prošel, ale naštěstí jí stačí aby se párkrát (samozřejmě víckrát než já :-D) spálila a uzná, že i na mých názorech něco je... Sedli jsme si, řekl jsem jí k čemu je se se stresovat a trvat na 3,14čovinách jako "překvapení až za hrob, dojetí až k slzám, bo dostane přesně to, po čem celý život toužila", navíc vymýšlet 3-4 dárky ročně skutečně originální a překvapující, které si přesně přála je, po pár letech vztahu, v svérách sci-fi, takže to teď prostě pojímáme trochu jinak... Volněj a s nadhledem. Snažíme si to udělat tak, abysme se dobře cítili my, ne ostatní.

Ale ano, uznávám, dalo to práci a některé věci prostě po mém nebudou nikdy, jako třeba, že musím každý rok smýčit živý stromek až po strop, protože prostě "Vánoce", ještě že je kámoš lesák. Ale zase nemůžu mít všechno po svém, nechodím sám se sebou... :-D

EDIT: A jinak sorry za ten útočný tón, v dnešní době - "mě se to nelíbí/ nerozumím tomu/ nevyhovuje mi to = já bych to zakázal" člověk opravdu neví co kdo myslí více, či méně sarkasticky a já už jsem na ty zákazy, příkazy a regulace prostě vysazený... Takže příjmiš omluvenku.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat