Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Dobry rozhovor o islame, terorizme, strete kultur a pod.

To netusim, pravdepodobne nie, ale je to rovnake ako u ciganov...tiez je vacsina z nich chrapunov a neprisposobivych, ale nebudem pausalne hadzat vsetkych do jedneho vreca a nenavidiet ich uz len z principu.
Preto riesenia ala Trump (zakazeme moslimom vstup do USA), ci plosny zakaz Koranu, alebo ich nabozenstva je proste len demagogicke vymyvanie mozgov.
Tvrdit, ze Koran je nebezpecny, ze islam ako nabozenstvo je nebezpecne je rovnako scestne ako keby sme to tvrdili o krestanstve, ci Biblii.
Btw nie je to tak davno, co prislusnici roznych siekt zalozenych na krestanstve pachali nasilie, ci na zaver po obliehani policie hromadne samovrazdy. Nie je nic jednoduchsie ako zneuzit vieru ludi.
Ano islam, ci krestanstvo (alebo akekolvek ine nabozenstva) su potencionalne zneuzitelne a hlavne islam sa zneuziva pomerne vo velkom. Ale to predsa neznamena, ze ideme do vojny ako v stredoveku krestanstvo vs islam, respektive europa vs pohania z vychodu. To sme tu uz mali, vyhrali sme a je zbytocne sa k tomu zase vracat.
Inak dnes som pocul na RTVS rano v spravach, ze uz pol roka zije pri Nitre cez stovku asyrskych krestanov. Ani jeden z nich este nepracuje, aj ked zopar ich uz bolo na pohovoroch (to som skoro vyprskol rozok pri ranajkach). Tu krasne vidiet ako tazko sa dokaze cudzinec uplatnit u nas na trhu, ked pride z inej kultury a neovlada jazyk.
Hromadna asimilacia milionov utecencov je proste blbost.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat