Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jaký máte názor na "budoucnost"

Nó, opravdu nó, neríkám ze je to s tema krávama bezné, ale u nás v okrese to nekterí dokonce jiz pouzívají, (jsem to cetl v okresním deníku), ze je to nebolí nebolí, jde o to, ze ono jim nachystají urcitou smes a necekají az budou jest a rovnou jim to tam supnou nó, jinak tady masa to se nedá zrat, dit to nemá chut, slepicí vyvar neudelas, jedine jet nekam na farmu jit koupit nekam kure, sem koupil v supermarketu z toho byla jen jakási bílá voda..
To jeste CR je kvalitou masa lépe ne Francie, dokonce náky tady ten jeden Super Séf Kuchar (neco jak ceskej Zdenek Polraich), byl na návsteve v Ceské Republice a sám ríkal ze by si mela vzít FR z CZ príklad, ze se tak s kvalitním masem malo kdy setkal..Není nad domácí, ti co tenkrát (pocházím ze stejného okresu jak ty), tak vím jak se u nás jí a pije :-) dobré a kvalitní produkty máme. (tak nikomu se nechce ráno v 7.00 na pole, ale stojí to za to, kdyz se byl malej tak sem se schovával abych nemusel kopat nebo zbírat rybíz, ale dycky me nasli..).

Můj odhad je, že do 15 let. V té době už budou také legálně prodejné mnohé dnes kriminalizované drogy, státům se zalíbí vybírat z nich spotřební daně a DPH

No to uz je ted príteli :-)
Stát vláda ma centra pro drogove závislé a prodavá jim statní synterické drogy, jako Methadon/Subitex (nak tak se to píse) jako náhrazku za heroin. (a to není zcela urcite vsechno) , v CR se to tusím menuje nak KA centra neco takového.

Chlorhydrate de Méthode , Morphine

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat