Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jaký máte názor na "budoucnost"

No ta fotka se povedla no :-D

• Jinak co ches do toho vlakna napsat ? Jsem jen rocnik 81 a jsem rad, popravde bych nechtel zacit detsvy/mlady s mobilnim telefonem, tabletem etc, dit by mi to to mladi je dotrtkalo, dit to byly super casy, treba kdyz jsem dojel z detského Tabora jak byly tenkrat vis, Indianskej a tak, tak sem si s kamarady co jsem tam potkal dopisoval, dneska jsou to jen jakési SMS.

• Proc jsem nakousl to dopisovani. Predtim, nebo alespon to tak vidim, bylo v psaném textu vice lasky, clovek si ten dopis opravdu nachystal a psal to od srdce, dnes jsou to jen naké SMS (nebavim se o tom jestli je to praktictejsi), ale dopad na mladezi vidim.
I tak, dit takova ta moje generace a "vic", mame takové jiné hodnoty treba k prirode, chodilo se na houby, zbirat kastany pro srnky a bavilo nas to, nkdo nepotreboval nakej mobil.
Kdyz jsem chtel penize, chodilo se na brigady, vzpominam ze jsem zbiral i sipky, nebo hluchavky, dnes je to TATI MAMI DEJ MI A DELEJ NEBO VAS NEMAM RAD !!

[9022712_orig.jpg]

• Velky problém v mych skoro zaslzenych ocich co mi rve opravdu srdce, je jak se dnes chovaji lidé k jidlu, zabijet zvirata vylozene jen kvuli penezum, kde v zivote az na cestu z obchodu nikde nevideli slunce, nebo po skonceni lhuty se vyhodi do kilech nechaji zhnit v kontejneru, takle zbytecne zemrit, to je HUMUS, proboha, kolik kvuli nam jiz vymrelo celych RAS ? Nébo kdyz vidim jak se zabiji kvuly klum které jim slonum rezou zaziva, je mi z nas nabliti..
Vic a vic se jiz pouziva, ze kravam udelaji DIRU DO BRICHA a potravu jim tam primo vhazuji.

[vachehublot.jpg]

• Dalsim faktorem je "VYCHOVA" ktera opravdu klesla a de to videt, dit dneska ta mladez nema skoro zadnej respekt, jak ke starsim tak i k prirode.
Nevim no, kdybych si k rodicum dovolil to co si dnes deti dovoluji tak bych opravdu tyden nesedl :-D
Jsem si také vsiml, ze dnesni deti nemaji zadného poradného hrdinu, ktery by byl jejich vzorem, nebo podstatne méne jako pred lety, ted je to Call Of Dutty na misto plysového zajice..

[kid.jpg]

• Proti HOMOSEXUALUM nic vylozene nemam, ale nevadilo by mi, kdyby se prem mym synem ci dcerou (které nemam) olizovali radeji doma, protoze jak to delat, rikat jim ze je to v poradku a zcela normalni nechci.
Dokonce jsem cetl, ze chcou udelat den podpory PEDOFILU, uz toho na me v tomto svete zkratka moc.
À le opravdu, kdyz se podivam, predtim jsi homosexuala jen tak na ulici nevidel, (mozna si rekl ten je homous protoze mel nausnici v levém uchu :-D nebo jak se to rikalo) a ted je najednou z niceho kazdej druhej homosexual ci lesbicka, u lezbicek to neni nic vic, ze se ta holka holka zadnymu klukovy nelibi, tak je najednou lesbickou.
(i kdyz nekteri maji opravdu ty hormony takové, tak spousta tu homosexualitu jen hraje jen proto a by byl zajimavy)

Dit dneska uz decka ani nevijou co je to kopacak..
TiP Jestli Deda s babickou rikali ze predtim to bylo lepsi, Otec s Matkou rikali ze predtim to bylo lespi, tak pro nas je to nejlepsi TED tak si uzijme......bude hur

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...