Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Brexit - vaše tipy?

Ak chces rozmenim ti to na drobne.
Radek bol jasny, problemy boli s nim od zaciatku uz na poradni a bol som asi jediny kto sa ho ako tak zastaval. Pisali sme si par mailov a bol som este v stave, kedy Radek asponako tak akceptoval mna (ostatni boli prenho idioti). To sa samozrejme casom zmenilo a Radek dostal na poradni ban (uz vela rokov dozadu myslim a nie odo mna). Radek pokracoval vo svojom trolizme a to sa nezmenilo ani na debatach.
Cejnu som nevnimal, pretoze moderoval len teraristov a prvy krat ked som nieco riesil na tera a cejna sa do mna pustil tak som v zmysle mudrejsi ustupi vycuval. Cejna vsak na debatach predvadzal s Radkom nieco ako sutaz kto predvedie vacsi hon na carodejnice...samozrejme cim bude vulgarnejsi tym lepsie. Cejna mal chvilami (aspon v mojich ociach) akoby pokusy o navrat do normalnosti, ale dlho mu to nevydrzalo.
Dale bol najkontroverznejsi z nich, pretoze na poradni sa roky javil naprosto normalne a na debatach akoby to bol iny clovek. Pravdu povediac nad nim som premyslal najviac, pretoze som o nom vedel, ze dokaze normalne komunikovat a snad rozdielne politicke, ci ine nazory z neho nerobia hned hovado. Nakoniec som sa rozhodol, ze chcem rovno trojban a uvidi sa.
Ban (okrem Radka, ten uz na poradni mal predtym) plati len debaty, nicmenej Dale aj Cejna sa ostentativne vzdali vysady zucastnovat sa diania na poradnach. Nedivim sa, obaja maju silne ego, ktore im nedovoli pozriet sa na problem aj trochu inak.
Dovod banu nebol tw ako sa mylne domnievas, moj hlavny argument bol, ze sem prestali chodit slusni ludia, len z poradna timu som zistil, ze 4 ludia (+ja) sa vyjadrili, ze na debaty chodit nebudu, pretoze su tam tito traja blbci. Polozil som si otazku, preco by sme my (tvorcovia) debat mali ustupovat niekomu a prestat sem chodit, nech ustupia oni. Oni dobrovolne odist nechceli, takze preto ban.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat