Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Nezůstavejte ve škole

Vseobecny prehlad je znak inteligencie a a drviva vacsina ludi, ktori maju vseobecny prehlad su intelgentni. Naopak znak obmedzencov je prave zadubenost a zameranost len na ucity segment.
ZS je prave o tom pripravit vsetkych na to akym smerom sa budu v zivote uberat a kedze to nikto dopredu nevie musia sa ucit vseobecne veci.
Mavyse taka matematika je nutna pre vsetkych, pretoze uci logike a to je to co postradam u vela ludi, ovladanie materinskeho jazyka slovom aj pismom je snad bez debaty. Bolo by fajn vediet nieco aj o historii, pretoze mi pride trosku smutne, ked niekto par destaroci po vojne popiera holokaust alebo inak prekrucuje historiu a kopec ludi tomu naozaj veri.
Vediet nieco zo zemepisu, chemie, ci fyziky tiez nie je na skodu, ostatne predmety uz vynecham, pretoze je to na dlhsie.
Osobne som celkom hrdy na to, ze nase skolstvo ide vseobecnym smerom, pretoze priemerny Cech, ci Slovak ma urcite vacsi vseobecny prehlad ako priemerny Americam, ktory casto vie len, ze existuje EUropa, ale zo statov pozna mozno Spanielsko, Nemecko, ci GB.
P.S. Pesnicku ani text som sice nevidel, ale stacil mi len nazov, ktoru je stupidny , takze som s tym nechcel stracat cas.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat