Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ví někdo, jak to vlastně dopadlo s panem superfotbalistou Limberským?

Čas asi opravdu vše zahojí. Tedy určitě u někoho opravdu rychleji, než u ostatních. Když jsme se dívali na vystoupení našich fotbalistů se Skotskem (to tady hodnotit nechci), naskočila nám při pohledu na mizerný výkon pana Limberského vzpomínka na jeho nehodu a na den, kdy jsme byli loni na podzim osobně svědky jeho "oslavného" gesta na Příbramském stadionu. Nevím, zda to bylo slyšet v telce, ale i početný kotel Plzeňáků na to skandoval "Limberský, ty jsi hovado"....a tento pokřik se opakoval ještě několikrát během zápasu.

Proč to píši? Chtěl bych se zeptat, máme velikonoce a policie ČR jasně v médiích deklarovala, že budou zvýšené kontroly se zaměřením na alkohol za volantem. OK, beru, taky nechci být zabit opilým koledníkem. Ale, já jsem myslel, že řízení pod vlivem alkoholu 1 promile a více je nikoliv přestupek, ale trestný čin. Jestli je zde nějaký JUDr, pokud možno nevystudovaný za 3 měsíce v Plzni, rád bych dostal vysvětlení, zda tento zákon platí jen pro obyčejné smrtelníky, nebo pro všechny. Možná nám to uniklo, ale psali někde o trestním stíhání tohoto západočeského miláčka? A proč mám pocit, že kdybych to provedl já, už bych dávno bručel?

Co vy na to?

Příspěvek do debaty

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat