Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Volíme prezidenta USA

Nedělá mi problém přijmout/pochopit, že/proč jsme z unie tlačeni být proti Trumpovi. A proto se tak chovají i státní média. Pochopím to třeba komentáři, výběrem hostů - a teď obecně: i když v rámci "rovnováhy" musím předhodit opačný pohled, není zas tak těžké tam nasadit nějaké nemehlo, které místo "pomůže" spíše "zesměšní". Ale nepochopím to právě u pořadu, kdy je definitivně hotovo a jen se sčítá. Já si toho všiml okamžitě během onoho vysílání (někde nahoře jsem to psal). A evidentně jsem nebyl sám.

Že možná i sama ČT cítí roztékající se máslo po hlavě (mi) vyplývá i z toho, že onen pořad z i-vysílání odstranili.

A nebo i tu Radu mají na svědomí ruští hackeři. Zatím je hodně předčasné zakládat thready "volíme německý parlament" či "volíme prezidenta Francie", ale už jsem si v médiích všiml bruselských obav, že německé i francouzské volby budou chtít ovlivnit.
https://www.novinky.cz/internet-a-pc/bezpecnost/427077-francie-se-pripravuje-na-kyberutoky-behem-kvetnovych-prezidentskych-voleb.html
https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/nemecko-se-boji-ruskych-hackeru-moskva-pry-kvuli-volbam-rozjela-dezinformacni-kampan-11985
Taková zadní vrátka, na koho to hodit, pokud byAfD a Le Pen uspěly.

-----
a k editu: Jasně, Amerika je opravdu silně rozdělena a D.T. je pro polovinu nepřijatelný (to byla i H.C. pro tu polovinu druhou). Mě ale teď napadlo něco jiného, jak se dá krásně manipulovat prostým faktem, že je někde nějaká demonstrace (třeba tato v DC). Fanoušek H.C. napíše něco ve stylu, že masy protestují proti vulgárnímu chování T.D. vůči ženám. Fanoušek D.T zase že živly, které nejsou schopny demokraticky přijmout porážku H.C, zapalují auta a obchody. Jedna a táž akce, jednou jsou titíž lidé oprávnění protestující, podruhé rabující zločinci. :-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat