Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Co je to za pavouka?

Rekl bych, ze pokoutnik domaci, mozna stajovy.

A k diskuzi ohledne kousnuti. On i pokoutnik umi bolestive kousnout. Pro pavouka je ale vyroba jedu velmi energicky narocna a velmi, velmi s nim tedy setri. Aby vas kousnul, nestaci ho ani chytnout. Musite ho vzit do dlane a pomali mackat,aby se citil opravdu velmi ohrozen. Pak kousne...ovsem pokud je mensi, nemusi prokousnout kuzi. Pokud ji prokousne, prijemne to nebude, smrtelne taky ne. Nicmene sance, ze vas pokoutnik kousne ja vazne mala. Jak rikam, do nej nestaci ani rypnout...a mozna se necha i rozmacknout,aniz by kousnul. Jsou to blbci :)

Dale u nas dokaze kousnout i krizaci ci tresavky. A osobne jsem dostal kousanec od zaprednice. Nic prijemneho, ale pokud neni nejaka neprimerena reakce, pak ani nic vyznamneho. Asi jako kdyz bodne vosa. Obtezuje to, ale clovek normalne dal funguje.

Obecne ale plati, ze pavouci setri jedem a jejich agresivita je naprosto minimalni. Kousnou jen pri velkem ohrozeni. Plytvat cennym jeden na nejakyho prerostlyho prudice se nevyplati :) Vydesena z nich byt urcite nemusis a pokud to je problem, nekoho pozadej, aby se jich zbavil. Ale brzo tam budou jini...

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat