Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Výzkum veřejného mínění v DE

Asi tak. Spanielsko a Grecko su klasicke pripady, ked mladi maju 20-30% nezamestnanost...a to su mladi a nie nejaki 50 rocni dedkovia, ktorych nikto nechce!.
Tie kecy o tom, ze ich tu vsetkych zamestname mi trosku lezu krkom.
Nevedia rec, nemaju pracovne navyky a o tu robotu sa maju bit s tuzemskymi pracovnymi silami.
Paradoxne si viem predstavit, zeby sme par tisic uzivili na SK, pretoze tie hororove pribehy o tom ako najst niekoho solidneho na TPP tak tych som pocul uz mnoho. Dnes naozaj u nas nerobi len to, co nechce alebo je velmi neschopny. Bohuzial byvala vlada pokurvila pracovny trh tym, ze vyhnala ludi z uradov a dnes mate prevadzky, kde je 80% ludi agenturnych. A tak to tam aj potom vyzera.
Pribeh z vyroby. Kamos ako vedcui vyroby zaucoval noveho pracovnika (pocernejsi z agentury) a ukazoval mu, ze z praveho pasu zoberie pravou rukou vyrobok a hodi ho do pravej bednicky. Z laveho lavou a do lavej. Po 30 min to vzdal, pretoze to nepochopil a chvilu robil aj dobre a potom ich hadzal zase ako mu to prislo pod ruku.
Za seba mozem povedat, ze mi pred vianocami dal vypoved montaznik, co dostaval 10 euro cistych na hodinu, pretoze som mu nepreplacal pracovnu cestu na pracovisko (viezol som ho na mojom aute). Milion ludi tu pracuje za minimalnu mzdu (nejake 2-3 eura/h tusim) a jemu sa nepaci 10 v cistom?
Stale tvrdim, ze ludia su dnes moc rozmaznani a ze sa mame az moc dobre.
Ja osobne by som tu par Ukrajincov, ci Rumunov navyse privital.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat