Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Volila by Sarah Connorová Kotlebu?

Ja myslim, ze otazka je jasna + ako hodnotite vysledok Kotlebovej strany vo vcerajsich volbach? Domaci politici, ale aj zahranicne media pouzivaju vyrazy ako fasizmus, neonacizmus, extremizmus. Nemyslite si, ze su podobne skatulkovania uz trochu za ciarou? Niezeby dakovanie panu bohu za vysledok volieb alebo plany na vystupenie z EU, z NATO a mozno este z niecoho dalsieho, neboli extremne... tak ale aj kritika by mohla mat nejaku uroven. Alebo to vidite az tak zle - ze tych ludi treba do posledneho oznacit ako fasistov a tvrdo ich ignorovat?
A potom, co sa vlastne cakalo, ze koho budu ludia volit, alebo takto: Ak pani Sarah predstavuje bezneho, rokmi nasraneho, volica a skynet vladu Smeru SD, tak ktora z novych neopozeranych stran jej mohla podat pomocnu ruku a ponuknut riesenie? Hmmm, a mame tych 8%.

Cakal som, ze fleg tu uz vytvoril debatu o volbach a ono nic (ak si o tom pisete v niektorom z imigrantskych vlakien, tak to sorry, tie ja uz necitam).

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jsem nějak mimo, o kom je tu řeč? Sarah_Connor nový
jirka44 07.03.2016 17:33
jirka44
Těsně vedle. tahle nový
karel 07.03.2016 17:48
karel
Tak to už jsem totálně mimo...to mě nějak minulo. Dík. nový
jirka44 07.03.2016 17:54
jirka44
Tak toto som tu nemal ani vidieť, radšej idem preč, lebo ďalší mudrlanti... toto všetko je výsledok… nový
kingdomcome1 09.03.2016 18:50
kingdomcome1
Doufám, že nekoktáš. ;-) nový
touchwood 09.03.2016 19:02
touchwood
EU treba preč kym sa ešte dá a byť znova sebestačný. Na to zapomeň, v době totální globalizace si… nový
Prasak 09.03.2016 19:23
Prasak
Kotleba to zařídí! Na stáž! (do EU) ;-) nový
touchwood 09.03.2016 19:41
touchwood
Co ponuka Kotleba podla teba? Rozumnu alternativu? Ja som ziadnu nevidel. Polovica volicov volila Ko… nový
fleg 10.03.2016 19:20
fleg
Takže ťa ovplyvnili podplatené média, jajaj :)) možno keby si ho trošku sledoval tak by si zmenil ná… nový
kingdomcome1 11.03.2016 11:47
kingdomcome1
na stáž! :-p edit: nejmenší zlo je namlít Kotlebu do žrádla pro psy. ;-) [527-kotleba-jpg] nový
touchwood 11.03.2016 13:43
touchwood
Co je na tom ovplyvnitelne? Kotleba ho z parlamentu po prevaleni dnes stiahol a namiesto neho si tam… nový
fleg 11.03.2016 17:51
fleg
Ano, v tomto případě to JE problém ;-) poslední
touchwood 11.03.2016 20:44
touchwood

Tak toto som tu nemal ani vidieť, radšej idem preč, lebo ďalší mudrlanti... toto všetko je výsledok médii, žiadny fašista ani nácek to nie je, som jeho volič a aj budem, v žiadnom prípade to meniť nebudem. Fašisti sú tí, čo máme teraz vo vláde a aj sme mali, NATO, EU, brusel, všetci títo neschopáci sú fašisti. Kotleba na stráž. Verím že aj ked o 4 roky ale do vlády sa dostane a z EU treba preč kym sa ešte dá a byť znova sebestačný.

EU treba preč kym sa ešte dá a byť znova sebestačný.

Na to zapomeň, v době totální globalizace si tak malá země, jako je SR (ale ani ČR) nemůže hrát na solitéra, zvláště když všichni okolo jsou v holpecu.

Možná tak ještě jako V4 bysme měli jakoustakous ekonomickou šanci na společný fungování mimo EU, ale rozhodně ne mimo NATO.

Co ponuka Kotleba podla teba? Rozumnu alternativu? Ja som ziadnu nevidel.
Polovica volicov volila Kotlebu zo vzdoru. Nakoniec ja sam som tu napisal clanok o tom ako som mohol teoreticky patrit tiez k nim.
Btw prave teraz som sa dozvedel, ze Kotleba ma na kandidatke podarenych bratov z Namestova. Jeden v podmienke klamal pri cestnom prehlaseni, ktore musi kazdy kandidat na poslanca NR SR podpisat, ze nie je trestany za umyselny trestny cin, druhy caka na sud, pretoze s bratom zmlatili nejakeho inostranca. Pacila sa mi jeho odpoved v radiu...NIe to som nebol ja, to si ma musel s niekym pomylit. Ano je to urcite hnusne negerske sprisahanie voci nasmu buditelovi.
Ty fakt veris cloveku, ktory sa obklopuje takymito ludmi? Lebo ja nie. Navyse Kotleba mi okrem "jednoduchych" rieseni nic neponuka.
Ja chapem, ze sa hnevas na politikov, ze za 23 rokov neboli schopni s ciganskym problemom nic spravit, ja sa hnevam tiez, ale je Kotleba riesenie? Urcite nie.

Verím že aj ked o 4 roky ale do vlády sa dostane a z EU treba preč kym sa ešte dá a byť znova sebestačný.

Pravdepodobne ta nezaujima ekonomia a ekonomika inak by si tento blud nemohol napisat. EU zdaleka nie je ideal, ak niekto tvrdi, ze mimo EU nam bude lepsie je to bud notoricky klamar alebo hlupak.
My sme sebestacni nikdy neboli a ani nebudeme, pretoze pri dnesnej globalizovanej ekonomike to nie je fyzicky mozne.

Co je na tom ovplyvnitelne? Kotleba ho z parlamentu po prevaleni dnes stiahol a namiesto neho si tam dal bimbasa, co ma na krku vysetrovanie z prokuratury. Dilino, co ma 22 a rychklo si dnes zmazal FB profil lebo si asi myslel, ze ked uz ej to zmazane, ze to neplati;o).
To je problem mat na kandidatke "normalnych" ludi?
Znizenie dlhu o 12mil je co?

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru