Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Volila by Sarah Connorová Kotlebu?

Proč by to mělo být za čarou? Kotleba je nácek už od pohledu a myšlení, ani nemusí nosit ten slušivý černý obleček a zdravit se "na stráž!".

A teď k tomu zbytku: výsledek/úspěch Kotleby je determinován neschopností ostatních stran fungovat. Pokud se dlouhodobě a v masovém měřítku krade a nikdo není potrestán, pokud se rozdrobená slovenská pravice nedokáže shodnout a Ficolevice jde do voleb s protiimigrantskou rétorikou jakožto primárním programem (a nestará se, že jí stávkují sestřičky a učitelé, tedy její elektorát), tak je to jednoznačně špatně a výsledkem je nasraný volič, který začne volit extrém. Naštěstí pro vás máte KSS (další extremisti) už uhnilou.

Zda by kravka Palinová volila Kotlebu nevím a přiznám se, že by mě to ani nezajímalo. U těchto bigotních pologramotů (ano, Kotleba je pologramot, na to mi stačilo včerejší jeho pochodové interview a bláboly co tam plácal páté přes deváté) je vždy dost těžké odhadnout, zda zareaguje neuron A či B (anebo oba zaráz a vygenerují paradox).

P.S.: Fleg o tom nediskutuje proto, že jsme o tom diskutovali o víkendu osobně. ;-)

Mimochodem, ono to u vás zatím vypadá na nové volby a velkou a dlouhodobou politickou krizi. Tohle bych řešil jako první, protože z toho budete mít nejspíš docela velký problém.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat