Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Britské referendum, hlasujme

http://www.novinky.cz/zahranicni/395572-evropska-sit-pro-boj-s-aids-prazska-hygiena-oznamenim-nakazenych-porusila-lidska-prava.html

A takhle celá EU funguje. Propletena všema možnýma a nemožnýma organizacema na kde co, ovlivňujíc prakticky vše. Je tohle vůbec normální?

Opět cituji autora (pro rejpaly, nekontroluji jeho pravopis): - Tak tohle je naprosto neuvěřitelný a na hlavu postavený přístup další euro organizace, Evropské sítě organizací na podporu lidí s HIV.
Je absolutně nezajímá, že banda nezodpovědných teploušů co to už mají spočítané šíří smrtelný vir HIV a porušuje tím právo na život jiných. Tahle banda úchylů protestuje proti tomu že je pražská hygiena nahlásila policii, protože tato banda zmetků svým chováním šíří vysoce nakažlivou a smrtelnou nemoc.
Doprdele, kde to jsme, že právo na osobní soukromí nějakého úchylného zmetka má větší cenu než lidské životy?
Tohle je naprostá devastace základních lidských hodnot a zdravého rozumu. Tohle vše je dílem šílené levice. Levice, která svým prosazováním tzv. lidských práv kdejakého úchylného zmetka potlačuje lidská práva slušných a normálních a neúchylných lidí.

/ a teď mi řekněte, nebylo by bez tohodle všeho líp?!

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat