Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jsou uprchlíci tím, čeho se máme bát?

Prostě pořád nemůžu pochopit tu zvrácenost, že se staví proti svým (i přes možné názorové rozdíly, lidem se stejným kulturním zázemím) na obranu cizích (totálně neslučitelných s naším způsobem života). Tak se snažím najít, co by je k tomu mohlo vést. Jestli zvýšení návštěvnosti, tak je to profit. I ta hyena potřebuje být z něčeho živa, že. Jestli jen rádi provokují, tak jsou to ty mindráky.
Ještě je možné, že se kluci podělali z projevených názorů a žehlí si to, aby se nedostali na seznam závadných webů.

Moje zkušenost s levičáky a profesionálními aktivisty je taková, že jsou to lehkoživkové. Buď rovnou kradou (přerozdělují) a parazitují, nebo hledají konfliktní témata a přiživují se na financích od vlivných zájmových skupin, které je potřebují jako nájemné řvouny. V takovém prostředí pak najde svoje hlasatele jakákoliv úchylnost.

A je to, jak píšeš, příliš jsme se vzdálili přírodě a někteří se chovají přímo proti přírodě. Soudržnost rodu, to byl kdysi zákon. Mohli se hádat a rvát, ale jak někdo cizí sáhl na jednoho z nich, sesypali se na něj a cizí mohl být rád, že odlezl. Tuhle kmenovou soudržnost teď migranti mají a u nás je to zakázané chování. Každou zdegenerovanou civilizaci nakonec dobyli barbaři. Civilizační zjemnělost je naše slabina. Jestli ji včas neodložíme, tak se tady roztáhnou jako v západní Evropě a už se jich nezbavíme.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat