Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jsou uprchlíci tím, čeho se máme bát?

I když pomyšlení, že jsou to v minulosti otloukaní nerdi, to je taky svým způsobem zábavné.

Jsem etolog a skutecny realista, na rozdil od toho mistniho radoby intelektuala ohanejiciho se vzletnymi slovicky, kterym casto sam nerozumi. Jsem presvedcen, ze mistni vitaci migrantu z toho zadny financni profit nemaji a nebudou mit.

Ad zabavny - zabavny to muze byt, ale realita je takova, ze pokud se podivas na cleny skupin neomarxistu nebo jinych levicaku a pak se podivas na jejich telesnou schranku, musis si vsimnout jiste podobnosti. Jejich telesny schranky jsou vetsinou velmi chatrny. Vykazuji a spojuje je, i velmi podobny chovani a myslenkovy pochody, coz svadi k myslence, ze ti chcipacci jsou mozna vic multykulty proto, ze se sami o sebe "na ulici" neumi postarat. Boji se rvat se za sebe, jsou to proste vic baby - s tim souvisi i tebou zminena polosranda, ze byli v minulosti otloukani - coz vetsinou na zakladnich a strednich skolach, prave tito "obryleni chcipacci", byvaji. Samozrejme je tam jeste vic duvodu, ale to nema cenu tady probirat. Zas bych to mel na pul
strany.

Takze to shrnu. V podstate jsme svedky genetickyho driftu v lidske populaci, protoze umele udrzujeme pri zivote naprosto neschopne jedince, kteri z hlediska skutecnyho prirodniho vyberu nemaji pro dalsi generace cenu a svete drz se - oni jsou casto lidri v ruznych oblastech zivota jen proto, ze mame naprosto zprehazene hodnoty. Proto u islamistu a jinych primitivnich kmenu vidis tu silu, divokost a ochotu bojovat za svoji pravdu a svoje misto na svete. My to tady bohuzel v civilizovanym svete velice rychle ztracime.

Na druhou stranu priznam, ze stejny povahove a fyzicke analogie najdes treba i u tech zminenych utras. Jen jsou diametralne odlisny od tech levicackych.
No a levicaci jsou fyzickou schrankou vic podobni nerdum, kteri nemuseli byt vzdy otloukani. Mezi kamarady mam par nerdu, ale jsou to jaksi nerdi, kteri si nemysli, ze sezrali vsechnu moudrost sveta, ale vi, ze jsou odbornici jen v jejich oboru a nepohrdaji ostatnimi lidmi a jejich nazory, jako se to deje tady. Takze proto je ten muj ton tady takovej. To neni omluva, jen vysvetleni.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat