Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jsou uprchlíci tím, čeho se máme bát?

Naprostej souhlas. Mám rozhodně větší obavy, že mě přijde v noci navštívit nějakej můj "stávající spoluobčan", vychovanej v křesťanské kultuře se zájmem vzít si bez dovolení nějaké moje věci, než že mi na dveře zaklepe, já nevim, třeba ten Syřan co mě bude chtít násilně obrátit na islámskou víru :D

Nicméně zase nepopiratelně - já jako evropskej běloch, dokonce s nějakými židovskými předky, křesťan (nepraktikující, ale pokřtěný evangelík), otec tří holčiček (pokřtěných) mám jen jeden zájem - absolutní zničení, vymazání Islámu jako politické totalitní ideologie kdekoliv na této planetě :D.

Ale

To bylo v době, kdy vojenské síly byly vyrovnané a Turci byli reálné vojenské nebezpečí, navíc byla jiná doba. Dnes to ale neplatí.

čoveče já ti nevim, ale Turci mají si myslím, docela silnou armádu. Rozhodně si nemyslím, že nejsou reálně vojensky nebezpeční - hypoteticky - kdyby chtěli zaútočit. Třeba by se i dnes na Moravu nějakým šikovným "blickrýgem" dostali rychle... možná ne, nevim. Možná by je Srbové a Maďaři chvilku zdrželi. Ale minimálně naše Pandury a Gripeny by jim asi těžko dělaly nějakej problém. A jestli si myslíš, že by nás někdo (třeba NATO :-):-)) před Turkem jako ochránil... hoho... spolehl bych se nejvíc asi na Frantíky a na Brity, stejně jako dříve (nijak jim to nezazlívám, ale jsou to zrádci :D )
jestli jsi to myslel jinak a já to jen nepochopil, tak tě to určitě nijak nepřekvapuje... proti mě jsou i sluníčkáři (ještě pořád nevím, kdo to ti sluníčkáři vlastně jsou, to jako sledovat nestíhám) málo naivní :D

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat