Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jsou uprchlíci tím, čeho se máme bát?

Jestli tě to zajímá do hloubky, tak si prostuduj zprávu, kterou si nechala vypracovat městská rada. Je tam popsaná metodologie vyšetřování a všechny detaily, které tě jako kritického myslitele zajímají. Těch 1400 není bombastické číslo, je to střízlivý odhad podložený mravenčí prací vyšetřovatelů. Není to nepodložené info na netu, jak se to snažíš prezentovat, ale oficiální zpráva.

http://www.rotherham.gov.uk/downloads/file/1407/independent_inquiry_cse_in_rotherham

http://www.rotherham.gov.uk/download/downloads/id/1407/independent_inquiry_cse_in_rotherham.pdf

Dávám to sem hlavně pro ostatní, aby viděli, že se nejedná o žádné senzacechtivé přehánění na obskurním webu, ale o ověřitelné oficiální informace.

Co se týče rasových motivů pachatelů, sám jsi to tady vysvětlil jejich obhajobou, že to byli vlastně fajnšmekři přirozeně tíhnoucí k bílému masu. Ano, uznávám, že informace o rasové selekci obětí jsou z neověřených zdrojů. Ale informace o tom, že pachatelé byli Pákistánci, ta je oficiální a ověřená.

Pokud si chceš experimentem zjišťovat (v zájmu objektivity a vyšší etické vyspělosti), koho budou muslimové častěji znásilňovat, jestli cizí bílé děti nebo jejich vlastní děti, usiluj o jejich příchod do svého vlastního bytu. Život nevěřícího pro ně sice nemá žádnou cenu, ale klidně si to na svých dětech a manželce vyzkoušej. Třeba zrovna vyfasuješ výjimku z pravidla a jediné, co tvým dětem nacpou do krku, bude falafel. Tohle jim říká korán o přizpůsobení se většinové společnosti:

"A přáli by si, abyste se stali nevěřícími, jako jsou oni, a abyste byli stejní. Neberte si mezi nimi přátele, dokud se nevystěhují na stezku Boží! A jestliže se obrátí zády, pak je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A neberte si z nich ani přátele, ani pomocníky."

Já natolik objektivní nejsem, k tomu se klidně přiznám, a pokud existuje sebemenší šance, že mě a moje blízké přítomnost cizího etnika ohrozí, postavím se proti přítomnosti cizího etnika. Prevence. Klade se na ní obvykle důraz. Vždy, když jde o bezpečnost.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat