Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jsou uprchlíci tím, čeho se máme bát?

Tady máte tu svou EU

http://www.securitymagazin.cz/zpravy/eu-vyzyva-syrii-aby-neutocila-na-opozici-na-tureckou-vladu-zapomnela-1404049234.html

cituji: Pokrytecká EU opět zaperlila.
EUrohujeři a EUropokrytci vyzívají syrskou vládu a Rusko, aby nebombardovala tzv. opozici, ale jaksi nikde nevidím, že by se EU jen slůvkem zmínila o Turecku a o jeho vojenském vměšování do vnitřních záležitostí Sýrie.
A ještě více toto pokrytectví vyniká v porovnání s tím, co se dělo a děje na Ukrajině. Na Ukrajině je Rusko pro jeho podporu ukrajinských občanů ruského původu, kterým Jaceňuk a spol a ukrajinští ultranacionalisté vyhrožovali fyzickou likvidací a označují je za podlidi, označeno za agresora a téměř celá EU se mohla přetrhnout v tom, jak vůči němu zaváděla sankce a obviňovala ho ze všeho možného.
A co už několik let dělá Turecko? A co nyný ještě zintenzivnilo? Otšvřeně podporuje islamistické povstalce v sousední Sýrii a teď ještě otevřeně odstřeluje území sousedního státu, turecká armáda vraždí obyvatestvo sousední země a turecká vláda otevřeně vyhrožuje, že vojensky vtrhne do Sýrie a co dělá EU?
Mlčí a ani nepípne. A nechá Turky zabíjet.
Já součástí takové pokrytecké instituce nechci být. Nechci být součástí takto zločineckého a pokryteckého společenství. EU je naprosto nedůvěryhodnou institucí ovládanou zločinci a podvodníky.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat