Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jsou uprchlíci tím, čeho se máme bát?

Ty ses fakt mimo. Tohle je jen 1 z clanku, ktery to tvrdi a i v UK to potvrdily urady. Nedavno bys tady taky tvrdil, ze neni mozny, aby nejaka politicka nebo starostka tvrdila, ze branit se pred sexualnim harasenim kozomrdu se ma natazenou rukou - a presto je to pravda.

Mne vubec nezajimaji tvoje pindy. JInak se to uz nazvat neda. Furt jen placas svoje fantasmagorie a navic lzes, protoze se nedrzis faktu. Timto moje "debata" s tebou opet konci.

Chovas se opravdu jako imbecil a opet mas problem s pochopenim cerneho na bilym, i kdyz jsem to zvyraznil. Tak pro debily a tebe znova.

Mne je uplne jedno, ze Francek Merkel prestane zrat veprovy, protoze mu treba nechutna, ale vadi mne, kdyz i statem rizeny urady a instituce z nabozenskych duvodu prestavaji podavat veprovy maso

Takze doufam, ze to pochopi uz i nejvetsi vylizanec - NA SLOVENSKU TO BUDE Z JINYCH DUVODU, NEZ NABOZENSKYCH a to je mne uplne u prdele. Kazdej at si zere co chce, ale at nikdo nevnucuje, zatim vetsinove spolecnosti, pomateny Kallachovo videni sveta a koranu. Dokoce i halal at si u tech kozomrdskejch kurev zerou, ale at ho netahaji sem.

Bez si radsi pocitat kopty, abys jich napocital pozehnane.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...