Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jsou uprchlíci tím, čeho se máme bát?

mentální anorektik (člověk, který nestráví žádnou cizí myšlenku a vždycky vyblije jen sprostou urážku)

A porad dokola... Ja uz ti to psal milionkrat a cejna te taky varoval pred tim, abys nepouzival ty cizi termity, obzvlast, kdyz nevis co znamenaji. Protoze pak totiz kdyz uz vime, ze jsi minimalne lhar a pokrytec, k tobe pasuje take tukan, ktery mluvi o necem a ani nevi co to je. Jestli jsi zvykly v praci pouzivat cizi termity a lidi kolem tebe te za to obdivuji, protoze je neznaji, tak tady hosanku neuspejes. To uz jsem ti mnohokrat dokazal a budu v tom pokracovat i ted.

mentální anorektik - nestráví žádnou cizí myšlenku - anorektici nemaji ale problem s travenim, oni odmitaji potravu a to je podstatny rozdil

mentální anorektik - cizí myšlenku a vždycky vyblije - opet vedle, problemy s blitim maji bulimici

Takze pro priste, at zase nejsi za debila, pouzivej jen termity, ktery fakt znas. V praci ti to mozna zerou...

A ostatne, ja nemam problem stravit cizi myslenku, ale ta myslenka musi mit hlavu a patu, coz ty tvoje nemaji. To jsou jen ciry demagogicky zvasty, pokriveny a pootaceny tak, jak se zrovna tobe hodi - ty opravdu nestravim.

Okryh postizenych neni velky. Je vas tady par, ale presto je vas vic, nez "nas", snazite se jeden druhymu podkurovat, ale stejne vam to nejde. Kdezto ty fasysty a naccy a rasysty, jako su podle slunycet ja nemaji problem se spojit a fakt neco udelat, pokud jim jde o stejnou vec. Vy jen budete sedet, zvanit, skodit a zakazovat. PResne jako to delaji skutecni nacci a fasouni.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat