Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Lacna ropa - koniec sveta?

No je to jasny, fleg predpokladal, ze cina koupi 2,65987563256666988 barelu a protoze klesa dopyt, tak to nebyly skoro 3 barely, ale skutecny objem byl pouze 2,65987563256666987. Takze na flega to byl obrovsky ulet, to seknuti se o cajovou lzicku. Takhle moc se nikdy neplete a protoze je skromny a slusny, tak tu chybku zamlcel a nevadi, ze to cely blbe napsal. Protoze i kdyz je to blbe napsany, tak to clovek, co se v problematice orientuje, pochopi. On si jen fleg neuvedomuje, ze ten znaly clovek tam uvidi tu stejnou blbost, o ktere pises ty a zarniwup.

A hadat sa nemozeme, kedze ja som reagoval len na tw a s tym sa hada dost tazko;o).

Presne tak, protoze on je taky odbornik na ekonomii. Je znaly problematiky a neni to troll. Tady se fakt clovek i nasmeje. Takze uz tady mame minimalne 2 brouky pytliky, co jsou odbornici na vse. Samozrejme jsou to ale i specialiste na anteny, kably, lhani, politiku, sociologii, historii, sport, nabozenstvi, atd. a IT celkove. V podstate tito pytlici nikdy nezahaleli a pres noc (i tu nejkratsi v roce) se mohou stat odborniky na cokoli, protoze rozumi vsemu. Ostatni jsou totiz blbci, kdyz jsou specialiste v jednom oboru. Meli se taky tak ucit.
Jeste premyslim, kdo je Ferda mravenec, ale na toho jsem tady zatim nenarazil. Jen bych se nasmal, kdyby se z pytliku najednou staly berusky. Nektery jejich nazory to naznacuji.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat