Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Piskani v usich

Stalo, v 14 letech. Dal jsem v kuchyni na kamna náboj do poplašňáku. Řacha, zvonilo mi v uších, jak píšeš. Zkoušel jsem (hloupé děcko) čištění, vyplachování, samo že nic nepomohlo.

Nakonec jsem šel s pravdou ven, maminka se mnou jela na ORL (asi za 2-3 dny), kde mi dělali nějaké testy ve zvukové komoře. Slyšel jsem vše (kmitočty, co mi pouštěli), ale to pískání mi opravdu vadilo. Dostal jsem i nějaké léky, ty ale měly v popisku silné možné vedlejší účinky (mj. předávkování = oslepnutí), tak jsem je nakonec nejedl. Po pár dnech se to uklidnilo (postupně).

Ale i po mnoha letech se mi občas stane, že mi z ničeho nic začne v jednom uchu pískat, trvá to pár vteřin (desítku?) a pak to zase zmizí. Tak jednou za rok, jedno za dva. Zda je to pozůstatek té mé blbosti, nevím.

Počkej po neděli, do té doby stejně moc neordinují. Pokud slyšíš (vyzkoušej si i ty kmitočty v nějakém sw generátoru), neteče ti z uší krev, pravděpodobně se to ustálí.

Na vojně při střelbách pískalo v uších lidem běžně. Já se tomu vyhýbal, dával jsem si do uší "antizvukovou" vatu, takové špalíky..

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat