Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Reálné dopady tzv. migační krize

Ale no tak, drzme sa faktov. Kolko Zidov emigrovalo teda v roku 2015 z Francuzska z dovodu uteceneckej krizy? 5, 10, 20? To je na to nejaky dotaznik, ze mas presne cisla?
Uz som to povedal 300 tisic krat a znovu to zopakujem. Utecenecku kriza sa da riesit racionalne bez emocii.
Utecencov prijat nemozeme, nielen my, ale cela EU nema na to prostriedky a ani kapacita absorbovat bez problemov tolko ludi. Ako prve treba zalatat derave hranice EU nech neprideme o najvacsi profit z EU a to je Schongen a potom zacal preosievat tych, co su uz tu, pretoze ich pripadne vyhostenie bude pomerne problematicke, pretoze ich nebude kam poslat.
Ja odporucam nastudovat si ako Hitler siel na Zidov a ako pomerne dlho trvalo kym dostal na svoju stranu bezne obyvatelstvo. Boli to dlhe roky a pritom Hitler bol zdatny recnik a Goebbels zase dobrym ministrom propagandy. Ale nakoniec sa im to podarilo a medialnou masazou dosiahol to, co chcel a to, ze bezny clovek nenavidel Zidov bez racionalnych dovodov, proste len preto, ze sa to spolocensky vyzadovalo.
Tu sa momentalne masiruje verejna mienka tak, ze podme n enavidiet Islam pricom 99% z nas nema s Islamom ziadnu realnu skusenost a len sa to od nas vyzaduje, pretoze islamisti znasilnuju (bieli nie, ze?), pretoze islamisti strielaju ludi (bieli nie, ze?), co onanuju na plavarni (bieli nie, ze?) a pod.
Ono to vidiet krasne na nasom vztahu k ciganom. Drviva vacsina majorit v CZ/SK nema rado/nenavidi ciganov a pritom len male percento z toho malo realne nejaku zlu skusenosti s nimi. V praxi to potom znamena, ze pride slusny cigan ziadat o pracu (to nie je vtip, zazil som to) a majitelka podniku mu povie, ze sa mu "ozve" a hned ho vyskrtne zo zoznamu uchadzacov. Preco to tak je? No boli sme tak vychovavani bohuzial + neriesitelny cigansky problem a mas z toho hned iracionalnu ciganofobiu, ktora postihuje asi kazdeho z nas.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat