Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Reálné dopady tzv. migační krize

Radku ty si fakt debil asi;o).
Kliniku a poslankynu si sem pastnes ty a ked na to reagujem a tebe sa to nehodi tak mi odpovies, ze ona nic neriesi a nech sem netaham kliniku. Tak preco o tom pises, ked reagovat na to nikto nema?
Ale spat k teme. Dany pan je velmi pravdepodobne naozaj policajt, mozno prave clen antikonfliktneho timu, ktoreho sa dovolaval ten predseda vo svojom clanku. Clen antikonfliktneho timu nebude stat stranou a ze stal pri zamaskovanych osobach a bavil sa s nimi je z mojho pohladu celkom logicke.
Som ochotny pripustit aj verziu, ze slo o policajnu provokaciu, pretoze to bolo na moj vkus malo agresivne (protistrana tiez bez reakcie) a na to, ze tam stalo len par policajtov, ktorych by dav polahky prevalcoval (ci uz jedna alebo druha strana) akcia prebehla podozrivo "slusne".
Unika mi vsak kardinalny moment a to motivacia preco by policia takuto fake akciu organizovala. Co chcela docielit? Ja tam nevidim ziaden prinos a hoci dokazy naozaj smeruju k tomu, ze slo o particku policajtov v civile nikto zatial nezodpovedal zakladnu otazke, ze proc?
A na rozdiel od pana predsedu si myslim, ze ak slo o organizovanu akciu policie tak ziadnych 7 statocnych sa nekonalo a o tom, ze proti strana je policajna jednotka vedeli aj uniformovani prislusnici. Tu sa mi zda, ze si pan predsena nejakeho mensieho odboroveho zvazu bal pohnevat tych par abonentov, co ma, takze v clanku tvrdil, ze uniformovani o nicom nevedeli.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat