Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Reálné dopady tzv. migační krize

Asi sis opet nevsiml, ze poslankyne nic neresi. Jen komentuje. A netahej sem klikniku, to je podruzna vec a nasledek neceho, jde primarne o to, ze z nas stat dela voly a sam si vytvari nacky. Presne jako v 89 Zifcak a spol. To ty ale opet nevidis a popres. No a na Klinice se mozna postupem casu ukaze, ze ji vypalili ti stejni "nacci", co tady poslouchali na slovo Ramba v hnede bunde.¨

Proc policie evidentne s befelem odnekud shora, dela podraz na lidi? Proc vytvari "nacky"? A pokud je schopna tohoto, tak verim tomu, ze pro ni neni problem tolerovat levicovy radikaly, obzvlast, pokud jsou dobre napojeni na nejakej cecek, ze kteryho sajou. Navic, kdyz je evidentne schopna uzavrit vrazdu jako sebevrazdu, jen proto, ze vrahem je velice pravdepodobne cmoud. Obet se sama vic jak desetkrat pichla a z toho 3x do srdce, ktery pak na pitve chybelo a zmizelo. Pokud si to dobre pamatuju. Takze si v klidku rozvijej svoje antikonspiracni teorie a pokud ti neco neni jasny, tak se ptej Policie. Oni ti urcite odpovi, proc se prevlikaji za nacky.

No a vic k tobe nemam co rict. Tak jen pro ty, co to zajima vypis z katastru na budouvu, ze ktere lezli zakuklenci. Asi tam byli na hajzlu.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1669992459917396&set=p.1669992459917396&type=3&theater

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat