Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Reálné dopady tzv. migační krize

Tak cmoudici uz cmoudi i v Rakousku.

Dvacetiletý irácký uprchlík znásilnil na začátku prosince desetiletého chlapce na vídeňské plovárně Theresienbad. Policie ho zadržela na místě. Muž, který dorazil do Iráku v září a pracoval jako taxikář, se hájil tím, že neměl sex čtyři měsíce.

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/394033-uprchlik-z-iraku-znasilnil-ve-videnskem-bazenu-desetileteho-chlapce.html

Rakouská policie původně zprávu o případu nezveřejnila, aby chránila oběť. Zdůraznila, že v případě migrantů je potřeba být obezřetný kvůli tomu, čím si prošli, ale současně uvedla, že i v jejich případech bude k trestným činům nulová tolerance.

Zprávy o případu se však objevily na sociálních sítích a nakonec policie zveřejnila podrobnosti.

A jsme zase u toho, kdo je ten skutecny nacek a fasoun - ano, jsou to zkurvena slunycta. Vsechny tyto obeti jdou na jejich vrub.

Tak misto potomku zkurvenych slunycet, to odskakal nekdo nevinny. Velka skoda, ze slunka nenabizi ty svoje dcery, zeny, matky a obcas i syny, temto zhrzenym, ubohym vykoristenym, frustrovanym muslimskym ubozatkum. Vse opet jako pres kopirak. Ale bacha na pausalizaci... A ano, muzeme pausalizovat, jak u musulmanu, tk u zkurvenych slunycet. Vsechna do jednoho jsou stejna. Za penize ostatnich postavi hrady, za penize ostatnich se postaraji, ale domu si to zver nikdo nevezme. Vsechna skunka do jednoho primo ohrozuji na zivotech mistni lidi.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...