Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Reálné dopady tzv. migační krize

Klidně si nech prdel kulturně obohacovat (ano, tohle to spojení defakto znamená a tak je i tady používáno) jakým chceš černochem

V ramci boje proti dyskrymynaci si dovoluji upozornit, ze tvuj prispevek zapacha rasyzmem (preferujes cerne) a take dyskrymynuje hnede, zlute, bile a nyni take zelene Martany. Jak k tomu nyni prijde hromada hnedych migrantu, kteri by take radi smocili svuj zalud v tlustem streve nevericiho? Tohle bych od bijce za rovnopravnost mezi vsemi opravdu necekal.

Nikdo tady neřve:"hurá, pojďte dál, jen ať je vás víc, čím víc tím líp".

Ale jo, ten rev tady byl, jen se to ted, kdyz se vsechny slunyckarske teorie klati k zemi jako kozomrdi klati osly trosku meni, a slunycta maji najednou jine nazory, opatrnejsi - neradi by totiz prisli o koryta.

Máme obrovský problém - je tady obrovské množství lidí, které prostě není možné poslat domů.

Tak jeste nedavno to problem nebyl. "MrdGranty" byli ubozatka, kterym je nutno pomoct. A domu je jde poslat. Na nelegalni migranty se totiz zadne Zenevske konvence nevztahuji a na ty ekonomicky, kterych je vetsina, uz vubec ne..

A tohle je opravdu maso...

Ano, teoreticky by se o uprchlíky měla starat

Takze prevedeno do bezneho zivota. Za vrazdu bys mel jit teoreticky (tedy dle stejnych pravidel a zakonu, ktere plati pro nelegaly) sedet, ale samozrejme, pokud je potreba primhourit oko, tak to plati jen teoreticky a ne pro hnede. Kurva, to je ale vesely vyklad zakona.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat