Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Reálné dopady tzv. migační krize

No a mame tady dalsi skutecnosti, tentokrat i z propagandisticke a eurohujerske EU. Ono uz to asi an tam nejde vsechno zakryvat. Vse opet zpravy z par dnu. Zdroju je vic. Tady staci 1.

Nemecko, ma podle svych uradu, cca 8000 islamskych "soudruhu" salafistu (kozomrdu, kteri nasleduji megakozomrda doslovne a snazi se ho i prekonat). To je cca polovina nasi bojeschopne armady, ale pan vlastizradce sobotka a dalsi slunycta nebezpeci nevidi.

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1670089-z-berlina-se-stala-basta-salafistu-varuje-nemecka-civilni-rozvedka

Tady ti stejni, germanskoislamsti soudruzi rekrutuji male germany.

http://zboril.blog.ihned.cz/c1-64558250-nemecko-islamiste-infiltruji-skoly-v-hamburku

No a treba tady jedna z byvalych manzelek tech hodnych, vzdelanych syrskych inzynyru rika, ze je to s nima trosku jinak.

http://albahri.blog.idnes.cz/c/492749/chceme-dalsi-pravdomluvne-muslimy-ze-syrie-chceme-dalsi-mesity-a-modlitebny-zla.html

Takze se v podstate nic nedeje. Vsechno je v poradku a jsme na spravne ceste k chalifatu a to vse za podpory zasranych slunycek, ktera uz nevi, jak zakryvat prusery svych ovecek. Zbyva jen dodat tem islamofilskym vlastizradcum, kteri prodali svoje zeme a narody za dotace z Bruselske prdele, ze pokud kozomrdi budou pokracovat v jejich obvyklem chovani, tak dotace budou kurva co? Budou nizsi!! Nizsi!!! Politicky, myslete politicky, Panek!!! Protoze uz tem zradcovskym kurvam nikdo na lep neskoci, ani ti, co je dosud podporovali.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat