Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Reálné dopady tzv. migační krize

Ty budes trpet nejakou prehistorickou formou stihomamu. Takze poporade.

"oni" = lidi, kteří chtějí něco měnit, stát se významnými.

Naprosta picovina. Kdokoli, kdo se "najednou objevil" a vystupuje proti islamu a migrantum, zil predtim docela normalni zivot a drtiva vetsina z nich nikdy nemela zadnou touhu stat se vyznamnym, protoze to by si nasli uz davno jinou prilezitost (cigany, jiny mensiny, vegany, vegetariany, ublizovani zviratum, blablablabla) . Ale oni se ani diky tve debilni teorii "neobjevili". Tito lidi by necekali na prilezitost, kterou sami nemohli ovlivnit a ktera nastala nezavisle na jejich snaze - tedy na migraci kozomrdu (a uz by davno nekde neco delali, aby se stali "vyznamnymi"). Tu nikdo nepredpokladal a nemohl ji tudiz vyuzit k cilum, ktery popisuje tvuj chory mozek. A 99,9% z tech, komu migrace a kozomrdi vadi, by zase radi vratili vse na stav PRED. Takze by se opet stali "nevyznamnymi". Jenze diky pojebanym slunyckum uz neni cesty zpet. Kozomrdi jsou tady a mnozi se.

Ses opravdu pekne vymytej dement. Uz vidim, jak si Konvice a jini "xenofobove" pred par lety suskali a kuli pikle neobvyklé a par let na to, spustili migraci:-D. Tak, jako to delali ti dva radcove. Ti si prvne neco usmysleli a pak to chteli provest. Ale Konvicka opravdu, ale opravdu, migraci kozomrdu nezpusobil. Takze ses dement na entou. Tohle normalni hlava vymyslet nemuze.

Jim tento stav více než vyhovuje.

V zadnym pripade tento stav nikomu nevyhovuje. Vsem vyhovoval stav predtim. Tedy bez ohrozeni migranty, bez migrace kozomrdu a hlavne, bez diskriminace a pronasledovani od vymytych slunycek.

Koristka to napsal velice dobre. V podstate rika to co ja jsem tady psal, jen u toho tem slunyckovejm zmrdum, kteri se chovaji jedini, jako fasisti a despotove, nenadava. Ciny nevitacu, jsou pouze reakce na tu zkorumpovanou a vymytou chatru vitacu a slunycek.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Zdenek-Koristka-LZI-versus-PRAVDA-o-imigrantech-416915

Tohle mi vždycky připomene Šíleně smutnou princeznu a ty dva rádce.

Tak to mas blby. Znovu ti rikam, ze tvuj tupy mozek neni ani schopen rozpoznat realitu od vymytych, subjektivnich predstav. Tuhle pohadku a soucasnou situaci muze srovnavat opet jedine dement nebo clovek z Bohnic nebo Huskove.

A tady o cele situaci mluvi velice dobre a slusne dva lide, kteri k tomu maji co rict a v tom prvnim nemam na mysli tupyho svobodu

http://video.aktualne.cz/dvtv/robejsek-vs-svoboda-jakou-reakci-vyvola-napadani-zen-uprchli/r~b6c4fb9ab60f11e590ec0025900fea04/

http://video.aktualne.cz/dvtv/petranek-utoky-na-zeny-jsou-hluboce-ve-stredoveke-mentalite/r~4ee85c86b94a11e5b6cc002590604f2e/

oba panove rikaji temer doslova, lehce overitelna fakta, ktera se slunyckarum a kozomrdum nebudou libit.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat