Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Reálné dopady tzv. migační krize

Fico a Sobotka je nebe a dudy.
Sobotka je nevyrazny a ludi neoslovuje.
Fico je hranaty, posiluje, beha a vzbudzuje pocit, ze ochrani.
V TV dobre vyzera, neprejavuje emocie a posobi kultivovane. Napriek tomu mas dojem, ze je silny. Ma vynikajuci marketing, rusaci by sa mohli ucit, pretoze marketing Putina je oproti tomu velmi smiesny.
Fico je proste vyborny politik a ja si nemyslim, ze 40% ludi, co ho volia su blbci.
Vdaka kritickemu mysleniu sa vsak staci zamysliet nad tym, co robi, co hovori, ako kona a zrazu opadne jeho aura a vidis, ze to len vie hrat na city a ze je za tym psychologia a reklama.
Priklad:
Na SK sa stane katastrofa, napriklad zahynie vacsi pocet ludi (autobus v zahranici). Vsetky jobovky v TV vzdy zasadne oznamuju prislusny ministri. NIKDY nie premier.
Na druhej strane nasa diplomacia dostala ludi z iranskeho vazenia. Na zaberocch TV Fico odlieta do Iranu, Fico vyjednava o prepusteni a Fico sa vracia domov ruka v ruke s nasimi prepustenymi ludmi. Fico ich zachranil. Na tlacovek stoji vedla nic, minister zahranicia si takmer ani necekne.
Je to podvedome, ale je to overene. Zle spravy nam oznamuju loudky, ktore su postradatelne, nas Boh nam oznamuje len dobre a tak ho ludia podvedome aj vnimaju.
Btw Sobotka je ako osobnost nevyrazny, nezda sa mi sice byt blby, ale inak ti nic nepovie a mohol by sa dost poducit od naseho svateho premiera ako sa robi medialny obraz v reale.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat